Predstavljanje limited edition Rose Capsule 2018 uz Moet Rose

U predivnom ambijentu Magnolia slastica održano je jutarnje druženje uz ukusne slastice i Moët & Chandon Rosé šampanjac, a to je bila i prilika za predstavljanje limited edition kolekcije “Rosé Capsule 2018″.

Predstavljanjem kolekcije odano je priznanje Madame de Pompadour, ikoni i „It girl„ ženi 18. stoljeća, zaslužnoj za uspjeh Moët & Chandon šampanjca na francuskom kraljevskom sudu. Ova neobična limited edition boca prikazuje osvrt na ekstravagantno sudstvo tog vremena, interpretirajući prošlost suvremenim stilom i izričajem.

magnolia-slastice

Povijest Moët & Chandon šampanjca usko je povezana s utjecajem Madame de Pompadour, koja je ujedno bila i najmoćniji povjerenik kralja Luja XV. Bila je jedna od prvih ambasadora francuske šampanjske kuće, predstavivši ga svojem utjecajnom kraljevskom društvu. Prema legendi, jednom je priznala da je šampanjac jedino vino koje ženu čini lijepom.

Moët & Chandon ovom limited edition linijom želi odati priznanje Madame de Pompadour koja je za vrijeme života vodila atraktivan i avangardan život, te bila prva svjetska “It Girl”. Njezina uloga je ključna i u stvaranju Pariza sjedištem kulture, umjetnosti i svjetske scene.

ted-lelekas-brand-ambasador

Prema Moët & Chandonovom legendarnom savoir-fêteu, ova limited edition boca svojim vizualom prikazuje raspoloženje na kraljevskom balu. U prvom redu fokus je na markizi, zatim na neodoljivim haljinama, cabaret djevojkama, te na kraju zavodljivom gospodinu u rock & roll stilu. Ovakav vizualni izbor odražava mješavinu kultura koje se šire od 18. stoljeća, kada se umjetnici različitog stila okupljaju na kraljevskom dvoru, te nadahnjuju jedni druge. Limited edition boca Rosé Capsule 2018. , elegantna, razigrana s jedinstvenim detaljima, a upravo Moët & Chandon Rosé šampanjac najizraženiji je i glamurozniji izraz Moët & Chandon stila.

Moët & Chandon 2018 Rosé kapsule kolekcija slavi sve nijanse ljubavi, savršena je za slavlje ljubavi povodom Valentinova.

moet-rose-capsule

Moët & Chandon slavi uzbuđenje života. Uz svaku bocu šampanjaca koji se otvara svake sekunde širom svijeta, Moët & Chandon zna da je svaka sekunda iskustvo, a svako iskustvo je # moetmoment da živimo život upravo sada.

Uz dopuštenje: Miva (sve fotografije)

Facebook Like Button