Afrodita Sun Care za zaštitu do sunca i natrag

U Kozmetici Afrodita glasnici su zdrave i njegovane kože, stoga su ove godine pripremili nove proizvode za sunčanje koji će zasigurno postati neizostavni pratitelji naših ljetnih dana.

afrodita-sun-care-1

Na prezentacijskom medijskom događanju suncu su namignuli kolekcijom SUN CARE koja pruža visoku UVA i UVB zaštitu kože, nudi brzo tamnjenje i intenzivnu obnavljajuću njegu nakon sunčanja. Događaj se odvijao u okrilju čarobnog vrta restorana Baltazar. A što, osim SUN CARE proizvoda, može bolje dodatno zaštititi od sunca od prirodne hladovine drveća?

afrodita-sun-care-2

Zvijezda događaja bio je novi proizvod SUN CARE Mlijeko s vrlo visokom zaštitom od sunca SPF 50+ koji sadrži učinkovitu kombinaciju UVA i UVB filtera nove generacije te ne opterećuje kožu pa je kao takav koristan za cijelu obitelj, i za djecu i one s vrlo osjetljivom kožom.

afrodita-sun-care-3

A kako nema Afroditinog ljeta bez NOVE Marmelade, predstavljene su dvije dosad neviđene Marmelade! To su Marmeladica za lice u gelu i Marmeladni gel za tijelo koji uz poboljšanu formulaciju omogućuje lakše razmazivanje, bez neugodnog masnog tapkanja.

afrodita-sun-care-4

Predstavljen je i inovativni SUN CARE EXPRESS TAN Sprej za samotamnjenje, koji s kompleksom za samotamnjenje 100 % prirodnog izvora, omogučuje brzo i jednostavno tamnjenje kože BEZ SUNČANJA.

afrodita-sun-care-5

U opuštenoj ljetnoj atmosferi sa dahom Amalfi obale, sunca i putovanja, mnogobrojne uzvanike su oduševile inovacije SUN CARE. Svi oni zajamčili su da će uz izvrsne proizvode Kozmetike Afrodita bezbrižno uživati ​​u ljetu i imati lijepo preplanulu, ali dobro zaštićenu kožu.

afrodita-sun-care-6

Među brojnim gostima su bili i Zvona Vucković, Suzy Josipović, Anja Alavanja, Edita Misirić, Antonella Malis, Iris Androšević Pinjuh, Maša Zibar te Vlaho Arbulić.

Kolekcija SUN CARE dostupna je u drogerijama i u ostalim prodajnim mjestima, u Afrodita shop & beauty centrima u Zagrebu (Vlaška 41, Frankopanska 7 i Galleria Business Center Trg Drage Iblera 10), kao i u online trgovini webshop@afroditacosmetics.com.

Uz dopuštenje: Ambrela (sve fotografije)

Facebook Like Button