Predstavljena MAX MARA Iconic collection 2017

U ekskluzivnome MAX MARA storeu u središtu Zagreba, poznati talijanski brend sinoć je pokazao najnovije trendove u sezoni jesen/zima 2017. Brojne okupljene ljubiteljice jednog od najuspješnijih talijanskih brendova u povijesti mode imale su priliku vidjeti da je u nadolazećoj sezoni MaxMara stavila naglasak na – Camel, najpoznatiju Max Mara tkaninu svih vremena.

max-mara-iconic-1

Talijanski brend Max Mara sinoć je u ekskluzivnom storeu koji se prostire na dvije etaže te na više od 300 m2 prodajnog i izložbenog prostora još jednom pokazao kako je riječ o brendu koji ne slijedi modne trendove, nego ih stvara. U sezoni jesen/zima 2017., MaxMara je naglasak stavila jednostavno na Camel – najpoznatiju Max Mara tkaninu svih vremena.

max-mara-iconic-4

max-mara-iconic-3

max-mara-iconic-2

Osim u originalnoj boji, popularnoj diljem svijeta, Max Mara ove sezone uvodi i novitet – predivnu crvenu nijansu camela. Posebno dragocjeni su camel komadi nježnih pastelnih nijansi koji su napravljeni od iznimno jedinstvene tkanine – dlake albino deva. Camel, kako i sama riječ govori, komadi su kolekcije napravljeni od devine dlake koja je iznimno lagana, fina, mekana i ne tako jako kovrčava, a prikuplja se posebnom metodom češljanja deva u proljeće. Max Mara za jesen/zimu 2017. savjetuje monokromatski izgled, a u glavnoj ulozi je, naravno, KAPUT!

max-mara-iconic-6

max-mara-iconic-5

Predstavljanju najnovije Max Marine kolekcije pod nazivom Iconic Collection prisustvovale su brojne osobe iz poslovnog i javnog života: Vanda Winter, Renata Sabljak, Ana Vilenica, Mirna Medaković Stepinac, Lana Kos, Kristina Krepela, Tihana Harapin Zalepugin, Iris Androšević Pinjuh, Ivana Nola, Dubravko Šimenc, Davor Meštrović sa suprugom i brojni drugi.

ana-vilenica-kristina-krepela

ana-karamarko-ana-banic-gottlicher dubravko-simenc

Fotografije: Matija Habljak/PIXSELL
Uz dopuštenje: Drimia