Preporuka serija koje vrijedi pogledati u 2024. godini

Od adaptacija već popularnih blockbustera, animiranih serija i videoigara, do novih sezona omiljenih televizijskih hitova, 2024. godina donosi neke od najiščekivanijih serija koje će nas držati prikovanim za ekran. U nastavku donosimo nekoliko serija koje vrijedi pogledati te savjete kako ih doživjeti na još boljoj razini.

True Detective 4. sezona

Prva sezona True Detective serije među mnogima se smatra jednim od najdojmljivijih televizijskih debitanata, uz poseban naglasak na briljantno pisanje kreatora Nic Pizzolatta. S novim kreativnim timom na čelu, četvrta sezona True Detective donosi novo uzbuđenje i očekivanja.

True Detective serija 4 sezona Theatermax Screen

S iznimnim talentima poput Jodie Foster i Kali Reis u glavnim ulogama, te uz pisca/producenta Issu López i redatelja Barryja Jenkinsa, serija ima potencijal vratiti se u središte pozornosti ljubitelja binganja. Novo poglavlje pratit će detektive tijekom polarne noći u Aljasci, istražujući misteriozan nestanak ekipe istraživačke ustanove, obećavajući intrigantan zaplet, a možda i povezanost s tajanstvenim elementima prve sezone.

Avatar: The Last Airbender

Avatar: The Last Airbender adaptacija je voljene istoimene animirane serije, čija radnja prati Aanga, mladog Avatara, u njegovoj misiji da ovlada četiri elementa i obnovi mir u svetu. Uz impresivnu glumačku postavu, uključujući Paula Sun-Hyung Leeja, Elizabeth Yu i Daniela Dae Kima, serija gledateljima obećava novo i uzbudljivo iskustvo.

Ono što dodatno ističe ovu seriju je i fantastična slika koju ćete još bolje doživjeti uz Samsung OLED 4K televizor i njegovu Quantum Dot tehnologiju koja omogućava izvanredan doživljaj na zaslonu uz prikaz tamne crne i čiste bijele boje, kao i živopisan prikaz ostalih nijansi boja. Uz briljantnu sliku, Samsung OLED 4K omogućava i dinamičan zvuk koji prati radnju uz Object Tracking Sound+ tehnologiju i Doby Atmos® zvučnike koji pružaju potpuno uranjajuće iskustvo višedimenzionalnog zvuka.

visedimenzionalni zvuk televizor samsung Cinema OTS_KFI

The Regime

Kate Winslet, koja je očarala u HBO-ovoj mini-seriji „Mare of Easttown“, za čiju je ulogu dobila i brojna priznanja gledatelja i kritičara, ponovno će se istaknuti svojom ulogom u novoj HBO seriji „The Regime“.
Will Tracy, poznat po radu na popularnoj seriji „Sukcesija” i filmu „The Menu”, potpisuje scenarij serije, a ova crnohumorna, politička drama istražuje godinu dana unutar zidina moderne autoritarne vlasti i prati kako se ta vlast postupno raspada.

Ako ste tip koji ne može zaspati bez upaljenog televizora, ne morate brinuti da će vas iznenadna svjetlost ekrana probuditi usred noći. Ukoliko dva sata nije detektirana aktivnost korisnika, Senzor za otkrivanje pokreta na Samsung OLED 4K televizoru automatski će smanjiti svjetlinu zaslona, što ujedno može smanjiti i potrošnju energije.

Osim što brine o potrošnji energije, ovaj televizor brine i o sigurnosti vaših podataka. Sigurnost osobnih podataka, PIN kodova i lozinki kojima se prijavljujete na omiljene streaming platforme ostaje zaštićena uz višeslojno sigurnosno rješenje Samsung Knox.

Gospodin i gospođa Smith

Adaptacija filmskog hita koji je 2005. godine oduševio publiku i postao pravi blockbuster kojeg malo tko nije gledao, dolazi s istom premisom, ali uz drugačije likove. U ulogama plaćenih ubojica koji dobivaju priliku surađivati s misterioznom špijunskom agencijom našli su se Donald Glover i Maya Erskine.

Ova prilika donosi im glamurozan život špijuna, uključujući putovanja diljem svijeta i obilje novca. Međutim, moraju održavati privid braka s novim identitetima, i tako nastaju gospodin i gospođa Smith.

Kroz ovu zanimljivu dinamiku, oženjeni par mora naučiti kako navigirati opasne operacije, istovremeno suočavajući se s novim izazovima u njihovom odnosu. Njihova priča postaje još kompleksnija kako se međusobna privlačnost postepeno razvija, što stvara dodatnu napetost, otkrivajući složenost njihove veze, gdje se ljubav miješa s opasnim avanturama.

Fallout

Za sve ljubitelje gejminga dolazi serija Fallout koja se temelji na istoimenom serijalu videoigara, a proglašena je i jednom od najiščekivanijih serija ove godine. Radnja Fallouta smještena je 219 godina nakon nuklearnog rata koji se dogodio 2077. godine, a gledatelji će kroz epizode pratiti priču o tri glavna lika.

televizor samsung Real Depth Enhancer Pro 4k

Prije izlaska serije, obožavatelji se mogu prisjetiti Fallout igre u još boljoj rezoluciji. Samsung OLED 4K donosi izvanredno poboljšanje pokreta u 4K rezoluciji što omogućava izvanredno igranje bez kašnjenja signala i zamućenog pokreta, kao i igranje bez zastajkivanja slike za istinski doživljaj HDR tehnologije.

Jedan od ključnih faktora koji može značajno unaprijediti televizijsku avanturu je odabir pravog televizora. U moru različitih modela i tehnologija, važno je znati kako odabrani televizor može utjecati na naše doživljaje i potpuno transformirati način na koji konzumiramo omiljene serije.

Samsung OLED 4K televizor svojim inovativnim tehnologijama osigurava najbolju kvalitetu slike i zvuka, uz dodatne prednosti za sigurno i odgovorno gledanje sadržaja.

Tekst i fotografije uz dopuštenje: Samsung, Millenium promocija

Facebook Like Button