Leptir mašne ponovno osvajaju mušku publiku

Boje, boje i samo boje obilježje su svakog proljeća pa tako i nove TIE ME proljetne kolekcije.
Hrvatski modni brend TIE ME predstavio je novu kolekciju koja donosi osam različitih varijanti leptir mašni i to u visoko kvalitetnim materijalima – svili i pamuku. Cilj TIE ME –a je ponuditi autentičan, izvorno hrvatski proizvod s naglaskom na ručni rad i ograničenu količinu proizvodnje.

tie-me-kolekcija-1

Uvriježeno je mišljenje da samo žene nose cvjetne uzorke. Muškarci sve češće svoje odjevne kombinacije osvježavaju cvjetnim ili šarenim modnim dodacima. Ovom kolekcijom TIE ME želi pokazati da cvjetni motivi izvrsno pristaju u svečanim, ali i manje formalnim situacijama te su idealne za proljetno razdoblje.

tie-me-kolekcija-2

Četiri predstavljena cvjetna uzorka u kolekciji za proljeće dolazi nam u visoko kvalitetnom pamuku, a nezaobilazne su i jednobojne svilene mašne u pastelnim bojama popularnih nijansi proljeća.

tie-me-kolekcija-3

Sve TIE ME mašnice ručno su rađene i svaka mašna dolazi zapakirana u ekskluzivnoj ručno rađenoj ambalaži. Ambalažu možete sačuvati te u nju pospremati svoju mašnu kada ju ne koristite te ju na taj način kvalitetno sačuvati do sljedeće upotrebe.

tie-me-kolekcija-4

S obzirom da je riječ o ručnom radu mašne su izrađene u ograničenim količinama koje se mogu nabaviti putem web shopa, Facebooka i Instagrama – TIE ME.

tie-me-kolekcija-6

tie-me-kolekcija-5