Promocija Prosecca Pazo i Natura tartufa

Tradicija bavljenja tartufarstvom u obitelji Puh, u čijem je vlasništvu tvrtka Natura iz Buzeta, seže u davnu 1932.godinu.

Direktorica tvrtke Daniela Puh, četvrta je generacija koja se bavi tartufarskim poslom, a svoje znanje i iskustvo uspješno prenosi i na petu generaciju, 12-godišnju kćer Paolu.

Pradjed Daniele Puh, Pietro Černeka, prvi je u obitelji 1932. godine započeo zarađivati za život lovom na tartufe. Bio je jedan od prvih koji se bavio tartufarenjem na području Sovišćine u Istri, a nešto kasnije time su se počele baviti i ostale obitelji toga kraja.

Roditelji Daniele Puh, Kvinto i Anita Zigante, u lov na tartufe počeli su ići kao djeca od pet-šest godina. Anita je svoje prve papučice za školu, knjige i bilježnice kupila novcem koje je zaradila tražeći tartufe. Iza sebe ima više od 50 godina iskustva u tartufarenju, a i dalje je vrlo aktivan tartufar. U lov kreće isključivo noću kada je šuma mirna i tiha, jer tada se postiže potpuna koncentracija njezinih pasa tartufara.

Tvrtka Natura osnovana je 1992. godine kada je prva u Hrvatskoj izvezla bijeli tartuf Tuber magnatum pico u SAD-e, a to čini i danas. Osim svježih, nude i široku paletu proizvoda od tartufa. Svaki je proizvod punjen najboljim sirovinama koje su pažljivo odabrane i plod su velikog truda, ljubavi i odgovornosti svakog člana obitelji i tvrtke.

Natura svojim klijentima jamči visoku kvalitetu svježih tartufa kao i izuzetnu kakvoću svojih proizvoda od tartufa.
Natura se bavi i turističkom djelatnošću. U prekrasno uređenoj Kušaoni tartufa, gostima nude degustaciju svojih proizvoda, prenose im znanje o tartufima, ali i nude Lov na tartufe. Svaki gost koji se odluči na lov, ima priliku da ga kroz šumu vodi vrhunski znalac Anita sa svojim psima tartufarima. Po povratku iz lova, gosti mogu uživati u proizvodima Natura tartufa, finim zalogajima tradicionalne istarske fritaje s tartufima i desertu s tartufima, a sve to popraćeno je s kapljicom finog istarskog vina.

pazo-proseccoPazo prosecco nije samo prosecco vrhunske kvalitete, nego odražava i takav stil života. To je piće za sve one koji se žele povremeno odmoriti od svakodnevnog života. Uživanje u njemu znači da ste uspješni, ne samo u poslu, ali to ipak shvatite i kao zabavu…

Piti Pazo prosecco znači uživati u životu. Ovo pjenušavo vino visokog sjaja u zlatnoj boci i delikatnog sadržaja ne dopušta kompromise!

Pazo prosecco proizvodi se od grožđa iz gradića Valdobbiadene u sjevernoj Italiji, u pokrajini Treviso.
Pije se na zabavama u klubovima i restoranima, prilikom obilježavanja značajnih datuma, na vjenčanjima, u VIP prigodama ili u bilo kojoj manje i više svečanoj prilici. Pazo prosecco nije samo kvalitetan pjenušac iz najboljih grožđa, nego je jedinstven i po svojoj boci zlatnog sjaja. Ugodan i za oko i za nepce!

Facebook Like Button