Proslava uz Moët & Chandon

Slavni tenisač Roger Federer proslavio je veličanstvenu 1000.-tu pobjedu uz Moët & Chandon šampanjac.

Poznati švicarski tenisač Roger Federer ovaj je vikend u Hollywoodu proslavio svoj najveći uspjeh u karijeri – nevjerojatnu 1000.-tu pobjedu. Upravo je prestižni francuski šampanjac Moët & Chandon koji je inače i službeni šampanjac na ATP World Touru bio domaćin ovog glamuroznog slavlja u Los Angelesu.

federer-saldana

Tom je prilikom šampanjska kuća Moët & Chandon priredila, kako to i priliči ovako velikim proslavama, najveće izdanje svog luksuznog šampanjca, tzv. Nabukodonosor čija je zapreminina velikih 15 litara. U čast ovog velikog tenisača i u čast još većeg uspjeha nazdravile su i brojne poznate glumice među kojima su bile i Zoe Saldana, Kate Walsh, Camille Bell, te Heather McDonald.

Upravo je veličanstvena proslava spojila dva Moët & Chandon crvena tepiha: onaj tenisa i filma. Osim što je službeni šampanjac na velikim međunarodnim turnirima, Moët & Chandon je i službeni šampanjac s dugogodišnjom tradicijom na najprestižnijim holivudskim događanjima.

bell-federer federer-moet-chandon

Moët & Chandon
Moët & Chandon je još od 1743. godine šampanjac uspjeha i glamura. Zahvaljujući brojnim postignućima i svom legendarnom stilu, Moët & Chandon je postao jedan od najpoznatijih svjetskih šampanjaca koji sinonim najveće tradicije i najmodernijih užitaka predstavlja više od 270 godina.

Moët & Chandon – šampanjac filmskih festivala
Moët & Chandon već čitavo stoljeće prisustvuje glamuroznim trenucima na crvenima tepisima međunarodnih filmskih festivala. Tako je Moët & Chandon dugogodišnji službeni šampanjac na dodjelama filmskih nagrada i svečanosti među kojima su Zlatni globus, te međunarodni filmski festivali u Veneciji, San Sebastianu i Locarnu.

Uz dopuštenje: Laurus dan (sve fotografije)

Saznajte još: