Prsten kao simbol ljubavi

Zaručničko i vjenčano prstenje ili prsten kao simbol i zalog odanosti, zauvijek je podsjetnik na najljepše životne trenutke. Dizajneri Zlatarne Celje stoga svake godine posebnu pozornost posvećuju bezvremenskoj eleganciji i novim kolekcijama namijenjenima mladim zaručnicima i mladencima.

Kraljevski šarm

Zaručnički prsten iz kolekcije Eden gotovo da nosi kraljevski potpis. Bijelo zlato i modri safir u jednom od najelegantnije dizajniranih prstenova Zlatarne Celje dokaz je vječne i nepokolebljive ljubavi. Uz kraljevski plavu, prsten iz kolekcije Eden dolazi i u kombinaciji s briljantom ili zelenim smaragdom.

prsten-2 prsten-1

Moderni zavodnik

Svakodnevno svjetlucanje briljanata, unikatan dizajn i moderna elegancija spojeni su u zaručnički prsten iz najnovije zaručničke kolekcije Zlatarne Celje. Namijenjen je ženama koje spajaju tradiciju i nove trendove, a osim kao zaručnički prsten može biti i poklon za posebne životne trenutke.

Jednostavna raskoš

Budućim mladencima Zlatarna Celje svake godine nudi velik izbor vjenčanog prstenja koje se izrađuje prema narudžbi, a pri tome se može personalizirati prema željama. Jedan od prijedloga ove sezone je klasični minimalizam koji je popularan bez obzira na trendove. Žuto zlato je ponovno u trendu nakon nekoliko godina, a za oni koji se odluče za prstenje iz kolekcije Pure preporuka je medeni mjesec u toplijim krajevima jer žuto zlato bolje izgleda na preplanuloj koži.

prsten-4 prsten-3

Prava ljubav

Prava ljubav se ponekad dugo traži i dugo čeka, zato je i prstenje iz kolekcije True Love iznimno romantično i odaje emocije osobe koja ga nosi. Crvena boja zlata na ženskom prstenu zrači toplinom i predanošću što ovoj kolekciji daje dodatnu ljubavnu notu.

Oblik ljubavi

U istoj kolekciji je i iznimno romantično prstenje koje spojeno odaje jedno srce. Upotpunjeni i do kraja života povezani, uz ovo prstenje podsjetnik na ljubav nikad ne prestaje. Na svakom je prstenu moguće upisati i posebnu personaliziranu poruku ili ime.

Najveći izbor zaručničkog i vjenčanog prstenja potražite u Centru vjenčanog prstenja u poslovnici Zlatarne Celje u zagrebačkom Arena centru.

Uz dopuštenje: Ambrela (sve fotografije)

Facebook Like Button