Prva žena na poziciji šefa policije Los Angelesa – serija koja oduševljava

Nova serija Tommy donosi nam osvježenje na male ekrane ove jeseni. Odlučna i pravedna, kako je karakterizira sama uloga, serija Tommy zvijezda je ove intrigantne serije.

Osvajačica brojnih televizijskih i glumačkih nagrada te višestruka dobitnica nagrade Emmy – Edie Falco, zvijezda je nove kriminalističke drame „Tommy“ koja će s prikazivanjem započeti 16. rujna u 22:00 na kanalu FOX Crime.

Edie Falco će tako utjeloviti bivšu časnicu NYPD Abigail „Tommy“ Thomas koja je postala prva žena na poziciji šefa policije Los Angelesa.

TOM-epi000-06677b4i

Osim novog poslovnog izazova, Abigail će se susresti i sa izazovima u privatnom životu.
Nakon rastave, Abigail se seli u Los Angeles gdje živi njezina starija kćer i unuka koje nije vidjela dugo vremena.

Njihov odnos majke i kćeri daleko je od idealnog. Njezina kćer Kate prezire majku jer je uvijek stavljala posao i vlastitu karijeru ispred svoje djece i obitelji te nikad nije htjela poraditi na njihovom odnosu.

Prva sezona serije prepuna je zanimljivih slučajeva koji će dočekati novu šeficu policije Los Angelesa. Ubojstvo poručnika, silovanja i glamurozan život zvijezda postat će dio Abigailine svakodnevnice.

serija epizode epizoda

Istinska policajka iz New Yorka, Abigail “Tommy” Thomas koristi svoje nepopustljivo poštenje i beskompromisnu taktiku kao bi spriječila da društvena, politička i nacionalna pitanja ometaju djelotvorno provođenje zakona u Southlandu.

U glavnim ulogama: Edie Falco kao Abigail “Tommy” Thomas i Michael Chernus kao Ken Rosey.

kriminalisticka serija tommy

Tekst i fotografije uz odbrenje: Impressum komunikacije d.o.o.