Prvi run friendly hotel na Jadranu poziva na utrku

Najbolje uređene staze za trčanje, idealna mikroklima, Falkensteiner hotel Park Punat kao savršen domaćin, a k tome još i ponosni nositelj titule prvog Run Friendly hotela na Jadranu, obilje zabave i dodatnih sadržaja…, sve to dio je trkačkog spektakla – utrke Falkensteiner Run Punat 2019. – koja će se 27. travnja održati u mjestu Punat na otoku Krku.

run-falkensteiner-2

Falkensteiner hotel Park Punat, kao prvi Run Friendly hotel na Jadranu, u suradnji s Turističkom zajednicom Punta, 27. travnja organizira pravu feštu za ljubitelje aktivnog načina života – utrku Falkensteiner Run Punat 2019.

run-falkensteiner-3

Otok Krk sa svojom idealnom mikroklimom za trčanje te stazama koje će zadovoljiti “apetite” i početnika, ali i iskusnijih trkača, neodoljivo privlači ljubitelje zdravog i aktivnog života, a “mamac” više zasigurno je i atraktivna ponuda kakvu je za svoje goste od 26. do 28. travnja pripremio Falkensteiner hotel Park Punat.

run-falkensteiner-1

Falkensteiner hotel Park Punat doista opravdava laskavu titulu prvog Run Friendly hotela na Jadranu, jer će sve biti podređeno tome da se sudionici utrke, ali i oni koji s njima dolaze u pratnji dobro osjećaju. Poznato je da je za dobre trkačke performanse, osim dobre forme, zaslužna i hidratacija te prehrana, pa su tako za svoje goste osigurali i poseban Run Friendly kit sa zdravim snackom, proteinskim napitcima i mapom s detaljnim prikazom svih šest staza. Za sve one koji se na utrku prijave do 15. travnja osiguran je omiljeni “suvenir” svakog trkača – majica za trčanje.

run-falkensteiner-4

Naravno, svi trkači mogu uživati u “all inclusive” ponudi te sportskim i vodenim sadržajima ovog hotelskog kompleksa okruženog zimzelenim parkovima.

Family run – izazov za cijelu obitelj

U obiteljskoj utrci jedan od članova obitelji trčat će dječju utrku, jedan će nastupiti na 5 km, a jedan na 10 km dugačkoj utrci. Njihova vremena se zbrajaju te se utvrđuje ukupan poredak. Sjajan izazov za cijelu obitelj!

Svi oni koji su osjetili navalu adrenalina koja obuzme tijelo kad se oglasi zvuk za početak utrke znaju da je trčanje “ovisnost” koje se ne želite riješiti, jer – osim što unapređuje zdravlje i gradi fit tijelo – zadovoljava strast za putovanjima, druženjima, zabavom… Falkensteiner Run Punat zasigurno je kategorija za sebe u svijetu rekreativnog trčanja, jer pruža baš sve – izazov, zabavu i toliko potreban odmak od rutine.

Čak i ako niste trkač, 300 kilometara pješačkih staza, koliko ih je uređeno i označeno na Krku, savršena je pozivnica za aktivan odmor.

Uz dopuštenje: Lollipop (sve fotografije)

Facebook Like Button