Recept za dobitnu modnu kombinaciju

Koliko utječe na naše stanje i raspoloženje ono što nosimo na sebi? Kao i za svaku dobitnu kombinaciju, i za onu odjevnu trebamo recept. Trebamo pomiješati sve sastojke da bi svi uvjeti zadovoljstva bili ispunjeni. Odjeća u velikoj mjeri utječe na osjećaj zadovoljstva, i da nije tako, ne bi se stvorila masivna modna industrija.

Udobrost – broj jedan gotovo svake modne kombinacije

Komforna odjeća ne treba nužno biti vizualno neprivlačnija. Naprotiv, privlačno je vidjeti trenirke koje su toliko zavodljive svojom mekoćom i toplinom. Njihova udobnost je nešto što je toliko privlačno. Međutim, ne znači da poslovne kombinacije ne moraju biti udobne. Razlog zašto imamo toliko stilova je to što je svakome privlačno i ugodno nešto drugo.

Boja – ono prvo što upada u oči

Koliko je boja važna, najbolje govori to da boju zapravo primijetimo prije kroja i ostalih elemenata. Kako nećete primijetiti jarko žuti baloner, ili rozi kaputić u gomili? Ne znači da uvijek moramo privlačiti pozornost, ali nekada je dobro razbiti crno-bijelo-sivu kombinaciju sa vrištećom bojom.

Svi imaju neku svoju omiljenu boju, ali uvijek to možemo do neke mjere uskladiti sa bojama koje su trenutno u modi.

Plava boja usporava otkucaje srca i snižava temperaturu, dok crvena radi suprotno. Žuta se smatra najpozitivnijom bojom. Pomaže “razbiti led” i zbližiti se s ljudima. Zelena umiruje, a sa svim svojim nijansama, pogodna je za brojne kombinacije. Crna je apsolutno neizbježna u modnim kombinacijama. Ne mora biti znak tugovanja ili žalosti, već jednostavno elegancije.

Kroj – važan aspekt koji odlučuje jeste li debeli ili mršavi

Kakav ćete kroj odabrati, ovisi o vašoj građi tijela, i o tome što je u modi. Naravno, nekad je teško imati najbolje od oba tijela, jer nekad neće biti u modi ono što vam najbolje pristaje. Većina nas već odavno zna što nam najbolje pristaje, i najbolje je držati se dobitne kombinacije – uz mala odstupanja. Zlatno pravilo je da ne mijenjate tim koji pobjeđuje!

Možete se pouzdati da će Zara uvijek udovoljiti ovim uvjetima, posebno tokom “crnih dana”, odnosno popusta tokom Crnog petka koji znaju sezati i do 50%. Zara uvijek sudjeluje u Crnom petku, a ove godine to je od 26. do 29. studenog, a sve artikle možete pronaći u Zara Black Friday online katalogu. Zara je i kraljica krojeva, tako da možete pronaći razne kreativne krojeve u kojima ćete se osjećati spektakularno.

pexels-karolina-grabowska-5632378

Koliko je trendy ono što nosite?

Faktor mode, koja se uvijek mijenja. Ali što ako je u modi nešto što vam baš nikako ne stoji? Naravno da nećete nositi nešto samo zato što je u modi, ali uvijek možete napraviti neku adapraciju u vašim modnim kombinacijama tako da vam stoji, a ipak bude u trendu. Ako ništa, uvijek postoje komadi koji su uvijek u trendu.

U jednadžbu svakako morate ubaciti i koliko vam je nešto financijski pristupačno. A za popuste jednostavno trebate pratiti akcije u letcima, online katalozima i sl.

Zvuči komplicirano? Kao i u svakoj jednadžbi, svi faktori moraju biti uključeni da bi krajnji rezultat bio uspješan. Kad ubacite udobnost, privlačnu boju, kroj koji vam pristaje, uklopljenost u aktualne modne trendove, ne možete pogriješiti.

Facebook Like Button