Regeneracija kože brža od novih znakova starenja

Trideset godina nakon prvog predstavljanja legendarne Rénergie kreme Double Performace 1992. godine, nakon koje je uslijedio Rénergie H.C.F. Triple serum, Lancôme najavljuje novu revolucionarnu kremu kao rezultat regenerativne znanosti.

Nakon više od dvije godine istraživanja, više od 250 ispitivanja formule, preko 500 kontrola kvalitete i testova na više od 770 žena, pronašli smo način da regenerirate svoju kožu brže nego što ona pokazuje nove znakove starenja.

lan-skin-renergie-1

Predstavljamo Rénergie H.P.N. 300-Peptide kremu. Ova uskoro patentirana inovacija spaja moćne sastojke – za koje se prije smatralo da ih nije moguće kombinirati u formulu s ciljem postizanja nove razine učinkovitosti. Inovativna formula sadrži novu koncentraciju hijaluronske kiseline, dokazano snažan čisti niacinamid i, prvi put u Lancômeu, više od tri stotine vrsta peptida u ambalaži s mogućnošću nadopune.

Rénergie H.P.N. 300-Peptide krema sadrži snagu peptida dobivenih pomoću zelene znanosti. Dizajniramo i razvijamo svoje proizvode čineći održivost prioritetom, bez kompromisa za sigurnost i svojstva proizvoda.

Nova Rénergie H.P.N. 300-Peptide krema predstavlja novu formulu s peptidima dobro poznatih po svojoj ključnoj ulozi u regeneraciji kože. Budući da je većina peptida koji se koriste u kozmetičkim proizvodima sintetskog podrijetla i ograničena brojem, nijedan od njih danas ne može ponovno stvoriti učinkovitost peptida koji postoje u prirodi ili ljudskoj koži.

lan-skin-renergie-2

Naš rekordni broj i raznolikost peptida formulirani su unutar naše Rénergie kreme: više od tri stotine vrsta peptida, tri stotine novih načina za postizanje još bolje regeneracije kože.

Peptidi su sastavni dio života jer se sastoje od niza aminokiselina, a njihovo povezivanje stvara beskrajnu količinu kombinacija peptida od kojih svaki ima različite kapacitete. Poznato je da peptidi djeluju na sve slojeve kože: epidermu, dermo-epidermni spoj i dermu te su, stoga, najbolji saveznici vaše kože protiv vidljivih znakova starenja.

Lancôme je identificirao tri biljke bogate proteinima: sjeme lana, lupin i grašak. Kako bismo izdvojili peptide zaključane unutar složene strukture ovih biljaka, koristili smo proces transformacije pomoću triju jednostavnih koraka. Prvo se sjemenke usitne u prah ili pastu. Zatim se smjesa hidrolizira kako bi se stvorili peptidi. Treći i posljednji korak sastoji se od pročišćavanja peptida kako bi se zadržali oni koji su nama zanimljivi.

lan-skin-renergie-3

Od tisuća frakcija peptida identificirali smo više od tri stotine onih koji imaju regenerativnu snagu. Uspjeli smo identificirati više od tri stotine vrsta peptida povezanih s proteomom kože. Izdvojiti nekoliko vrsta peptida dobra je vijest, a izdvojiti njih tri stotine vrsta revolucionarno je.

Nova formula koja uspostavlja ravnotežu između ulja, maslaca i voskova kako bi se zadržala visoka učinkovitost sastojaka, a istovremeno osigurava visoku kvalitetu nanošenja, visoku razinu apsorpcije i glatki završni sloj bez masnog filma. Visoka učinkovitost sada znači potpuno novo iskustvo za kožu.

Lancôme je ispitao regenerativna svojstva nove Rénergie H.P.N. 300-Peptide kreme. U ispitivanju su sudjelovale dvije skupine žena različite dobi od kojih je dio koristio kremu, a dio ne. Koristeći fluorescentni biološki marker, Lancôme je uspio pratiti brzinu obnavljanja njihove kože tijekom 22 dana.

lan-skin-renergie-4

Kod žena u dobi od 40 do 59 godina koža se brže obnavlja uz Rénergie H.P.N. 300-Peptide kremu nego bez nje, dokazujući tako njezina regenerativna svojstva.

Brzina regeneracije kože kod žena u dobi od 40 do 59 godina koje koriste kremu slična je brzini regeneracije kod mnogo mlađih žena u dobi od 20 do 39 godina, što dokazuje da se koža može regenerirati brže od svoje stvarne starosti.

Osim ovih testova, Lancôme je također uspio potvrditi učinke na vidljive znakove starenja.

Uz dopuštenje: L’ORÉAL ADRIA (sve fotografije)

Facebook Like Button