Repro Eko

Organski uzgojena hrana i nepregledne prirodne ljepote.  

Repro Eko je obiteljsko gospodarstvo specijalizirano za proizvodnju i preradu visokokvalitetne organski uzgojene hrane u okolici Jastrebarskog. Gospodarstvo je upisano u Upisnik proizvođača u ekološkoj proizvodnji br. 70; a u nadzoru je Udruge za organsko biološku proizvodnju BIOINSPEKT te za većinu svojih proizvoda posjeduje znak “ekoproizvoda”, te sustav kvalitete HACCP.

Centralni dio imanja čini obnovljeni stari mlin, uz potok. Vlasnici imanja nude organizaciju seminara i radionica ekološkog karaktera, relaksacijskih i antistres programa, školskih izleta, vegetarijanskih i veganskih svadbi, noćenja, catering, te mnoštvo drugih sadržaja. Moguće je organizirati i programe aktivnog odmora za osobe starije dobi uz rekreativni rad na zemlji.

Za tvrtke postoje team building programi, a opremljena kuhinja idealna je za organizaciju tečajeva kuhanja s boravkom u prirodi. U ponudi su i ostali vikend programi sličnog karaktera uz mogućnost noćenja za manje grupe.  Posebna zanimljivost je organizacija školskih izleta koji obuhvaćaju upoznavanje rada u mlinu i na zemlji i za vrtićku dob programi prilagođeni dječjim uzrastima s radionicama na temu prirode, zdravlja ili zdrave prehrane. U sklopu izleta djeci se poslužuje bezmesni obrok, a moguće je organizirati i dječje rođendane i slične svečanosti.

Na imanju se proizvode BIO i EKO proizvodi poput  raznih vrsta brašna, seitana, popečci od raznovrsnih žitarica s povrćem, tofu, sezonsko voće i povrće, a koji se mogu kupiti u specijaliziranim trgovinama. Sve vrste pšeničnog brašna kontroliranog su porijekla, a mljevenog na ekološki način,
upotrebljavajući prirodnu energiju vode.

KORISNE INFORMACIJE

GOSPODARSTVO: Repro Eko 
LOKACIJA:
Jastrebarsko (Volavje 30)
KONTAKT: Tel:  0 0385 (0) 1 62 94 744, e-mail:  eko@repro.hr
KAKO DOĆI: Autocestom Zagreb- Karlovac, izaći na izlazu Jastrebarsko, zatim na skretanje za Volavje i Svetojanske toplice

UZ DOPUŠTENJE GOSPODARSTVA EKO REPRO (naslovna fotografija, karta)