Rosenzweig

Dugogodišnja stomatološka praksa koja prati moderne trendove.
Stomatološka poliklinika Rosenzweig smještena je u strogom središtu Zagreba, a specijalizirala se za područje parodontologije s dentalnom implantologijom i protetikom. Njena djelatnost nastavak je uspješne stomatološke tradicije obitelji Rosenzweig, koju je pokrenula dr. Biserka Rosenzweig u svojoj privatnoj praksi još davne 1974. godine.

Polikliniku danas vodi dr. Daniel Rosenzwei, a svojim pacijentima nudi cjelovitu i vrhunsku stomatološku uslugu, koja predstavlja spoj višedesetljetne tradicije, kvalitete i najnovijih svjetskih standarda s područja oralnog zdravlja.
Tim medicinskih stručnjaka u radu koriste najsuvremeniji stomatološki instrumentarij i potrošni materijal, a osiguravaju vam ugodan i bezbolan posjet,kao i individualni pristup – prateći vaše želje i očekivanja.

Ovdje vam je na raspolaganju dentalna implantacija jednog ili više zuba, prevencija i liječenje paradontitisa, kao i zahvati s područja estetske stomatologije. Estetska stomatologija uključuje profesionalno izbjeljivanje zubi , a u poliklinici Rosenzweig vrši se pomoći provjerenog sustava Zoom! Možete se odlučiti i za dentalne ljuskice (veneers) – keramički materijal koji se lijepi na ispucane, otkrhnute ili istrošene zube. Aplikacijom takvih ljuskica mijenja se neželjeni oblik i boja zuba uz minimalne stomatološke zahvate, a vam se jamči noviji, ljepši i blistaviji osmijeh! 

LIJEČNIK: DR. DANIEL ROSENZWEIG
SPECIJALNOST: oralna i dentalna kirurgija
KLINIKA: ROSENZWEIG
LOKACIJA: Zagreb (Varšavska 7)
KONTAKT: tel.:01 4872 620; e-mail: poliklinika.rosenzweig@gmail.com

Facebook Like Button