Salus

Specijalna bolnica za kirurške, ortopedske i urološke bolesti Salus smještena je u zgradi Prvog medicinskog Centra Split, a osnovana je 1995. godine – kao prva takva ustanova u južnoj Hrvatskoj. 

Okuplja vrhunske medicinske stručnjake koji u radu koriste najsuvremeniju medicinsku opremu. Liječnici se neprestano usavršavaju i educiraju na domaćim i inozemnim kongresima , kako bi korisnicima ponudili najbolju moguću uslugu.

Salus raspolaže dvjema operativnim salama u kojima se nalaze moderni anesteziološki aparati i monitoring. Operativni zahvati se vrše u općoj ili lokalnoj anesteziji ovisno o težini zahvata i željama bolesnika. Pacijentima su na raspolaganju i četiri apartmana u sklopu ustanove za ugodan i siguran oporavak, ali i izvedba ambulantnih kirurških zahvata po imenu one day surgery – koja uključuje otpust kući neposredno nakon operacije.

Salus nudi bogatu paletu estetskih i korektivnih zahvata lica i tijela – poput korekcije usana, uški, nosa, vjeđa i cijeloga lica. Odlučiti se možete i za povećanje, smanjenje ili podizanje grudi, odstranjivanje viška masnoga tkiva, kao i zatezanje kože s kritičnih područja tijela.

Specijalna bolnica je od svibnja 2008. opremljena i suvremenim medicinskim laserom Ascleption MCL30 Dermablate . Glavna mu je namjena ukloniti izrasline na koži u vrlo kratkom vremenskom periodu, bez boli i ožiljaka nakon zahvata.

KIRURG: DR. SC. MIKUŠ DARKO i DR. IVAN ANĐELKO LISEC
SPECIJALNOST: kirurgija lica i tijela
KLINIKA: SALUS
LOKACIJA: Split (Moliških Hrvata 4)
KONTAKT: tel.: +385 (0)21 46.13.75; e-mail: salus@salus.hr

Facebook Like Button