Šampanjac Veuve Clicquot

Znatiželjni um Madamme Clicquot koja je kreirala prvi rose šampanjac daleke 1818. godine, postao je predmetom štovanja svih ljubitelja šampanjca.

Ono što su vrhunski dizajneri u svijetu mode, to je Veuve Clicquot u svijetu šampanjca.
U dugoj povijesti suradnje s najpoznatijim imenima u dizajnerskom svijetu, ime Veuve Clicquot postalo je sinonim za elegantne inovacije u dizajnu šampanjskih kolekcija. „So Clicquot“ ili „Tako Clicquot“ postao je više nego samo izraz.

Veuve Clicquot predstavlja Rose Couture kolekciju, inspiriranu visokom modom. Ovaj prestižni šampanjac, u ambalaži u ružičaste dizajnerske kutije dokazuje kako visoka moda nikada nije bila pjenušavija.
Dvije su nove edicije: ambalaža u obliku poklon kutije, koja sadrži bocu Veuve Clicquot šampanjca, iznutra je obložena aluminijskom zaštitom radi čega bocu održava hladnom i do dva sata.
Drugo, veće pakiranje sadrži bocu i dvije prikladne čaše za šampanjac. Otvarajući se poput nabora na haljini, ovo pakiranje inspirirano je kreacijama vrhunskih dizajnera.
Pakiranja su od lakiranog kartona, praktična, elegantnog dizajna, čime mogu poslužiti u svakoj prilici. Ovaj dizajn otkriva karakter hrabre, odvažne i chic osobnosti.

Veuve Clicquot - Rose ice jacket

Baš kao što je ovaj vrhunski šampanjac produkt miješanja raznih sorti grožđa, Pinot noire-a, Meunier-a, Chardonnay-a i Bouzy-a, tako je i visoka moda u Francuskoj produkt kombiniranja različitih tkanina, koji tvore visoku modu, spojem kvalitete i dizajna.

Tekst i fotografije:Laurus dan d.o.o.

Facebook Like Button

Saznajte još: