San Rocco

Četiri godine zaredom bio je nositelj titule najboljeg obiteljskog hotela na Jadranu.

Hotel San Rocco nalazi se na brežuljku, u tipičnom istarskom mjestašcu Brtonigli, udaljenom par minuta od mora. Vlasnici starog obiteljskog imanja pretvorili su ga u ekskluzivni turistički kompleks, koji je čak četiri godine zaredom bio nositelj titule za najbolji obiteljski hotel na hrvatskom Jadranu (2007.-2010). Okružen je maslinikom i velikim parkom s bazenom. U unutarnjem dijelu se nalazi wellness centar s natkrivenim bazenom, saunom i hidromasažom, koji nudi raznovrsne kozmetičke pakete za opuštanje.

Hotel se sastoji od 12 dvokrevetnih soba s francuskim ležajem: CLASSIC, CONFORT i TRADITION koji se razlikuju veličinom, položajem i određenim sadržajima. Neke od soba opskrbljene su hidromasažnom kadom dok ostale imaju kadu, a neke tuš kabinu. Iz nekoliko se soba pruža pogled na park i bazen dok ostale sobe imaju pogled na ovo ljupko istarsko mjestašce. Sve sobe su klimatizirane, te imaju mini bar, sef, satelitsku televiziju, telefonsku vezu i bežični pristup Internetu.

U prostorijama bivšeg podruma gdje se donedavno u velikim hrastovim bačvama odmarao obiteljska istarska malvazija, danas se nalazi jedan od najpoznatijih restorana ove regije (član udruge Jeunes Restorateurs d’Europe). Osim gastronomskih specijaliteta i vrhunskih vina,osoblje hotelskog restorana nudi i kartu istarskih maslinovih ulja te u svojim sezonskim menijima preporučuju gostu koje ulje se najbolje sljubljuje s izabranim jelom. U restoranu hotela se istodobno može poslužiti od 25 do 30 gostiju, dok ljeti gosti mogu uživati na vanjskoj terasi tik do bazena i parka.

Cijene noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama hotela, ovisno o opremljenosti, variraju od 77 do 200 eura.

KORISNE INFORMACIJE

HOTEL: San Rocco
LOKACIJA: Brtonigla (Srednja ulica 2)
KONTAKT: +385 52 725 000, e-mail: info@san-rocco.hr
KAKO DOĆI:autom, autobusom (udaljenost do autobusnog kolodvora je 9 km), trajektom (udaljnost do trajektne luke je 150 km), vlakom (udaljenost do željezničkom kolodvora je 45 km), zrakoplovom (udaljenost do zračne luke je 45 km)