Sanus

Širok spektar usluga estetske kirurgije u Zadru.
Poliklinika Sanus jedan je od vodećih privatnim medicinskih centara na području Zadra, koji nudi usluge iz područja kardiologije, oftalmologije, gastroenterologije, neurologije, urologije i kirurgije. Okuplja tim medicinskih stručnjaka predvođenih dr. Zlatkom Matulićem koji se neprestano usavršavaju i prate nove trendove u  medicinskom liječenju, ali i industriji estetske kirurgije.  

Ovdje vam je dostupan tretman injekcija Botoxa, a temelji se na ubrizgavanju posebno obrađenog toksina bakterije Botulinuma u područje mišića gdje se nalaze bore. Rezultat je brzo vidljiv, ali relativno kratak – pa ga valja ponoviti u intervalima od nekoliko mjeseci. Odlučiti se možete i za pomlađivanje kože lica, uklanjanje ožiljaka i kožnih izraslina uz pomoć dermoabrazije i kemijskog pilinga.

Na raspolaganju su i standardni operativni zahvati korekcija nosa, uški, cjelokupnog lica, kao i grudi. Osoblje klinike ponosi se iskrenim odnosnom prema pacijentu koji uključuje pružanje svih relevantnih informacija o postupku i oporavku. Ako niste zadovoljni oblikom svojeg lica i želite napraviti liposukciju reći će vam kako taj postupak započinje rezom ispod ušne resice i u nosu, u koje se potom ubrizgava tekućina za razbijanje masti i protiv krvarenja, a sa sondom veličine 4 milimetara uklanja se masno tkivo odmah ispod kože. Oporavak traje dva tjedna, a prvih osam dana pacijent nosi elastičan zavoj oko lica.

KIRURG: PROF. DR. ZLATKO MATULIĆ
SPECIJALNOST: kirurgija lica i tijela
KLINIKA: SANUS
LOKACIJA: Zadar (Put Bokanjaca 93a)
KONTAKT: tel.: 023/324-224; e-mail: info@poliklinika-sanus.hr

Facebook Like Button