Šarmantan restoran gdje sve miriše na Italiju – Mime’s Trattoria na Vrbanima

Od danas su zagrebački Vrbani – Mala Italija! Od danas svoja vrata otvara jedan jako šarmantan restoran, u kojemu je hrana jednako ukusna kao i sam interijer.

Vrhunska vina, maslinovo ulje, bosiljak, origano, domaća rajčica, menu na kojem će svatko pronaći više toga za sebe, naravno uz omiljeno društvo, to je sve što nam potrebno.

restoran Mime's Trattoria zagreb

Mjesto koje savršeno spaja jednostavnost i najkvalitetniju hranu, oduševljava na prvi pogled. Talijani i talijanska kuhinja, poznati su upravo po tome. Teže jednostavnosti koju je danas teško pronaći, a u njoj je sva ljepota. No, talijanska jednostavnost nije obična, ona je vrhunska i pruža istinski užitak.

kozice hrana restoran Mime's Trattoria

MIME’S TRATTORIA – NOVO MJESTO GDJE SVE MIRIŠE NA ITALIJU

Svi ljubitelji upravo takvih okusa i koncepta koji znači uživanje, zaljubit će se Mime’s Trattoriu. Beef tartar, vrhunski talijanski sirevi, mortadela, pršut Parma, Carrpaccio, Buratina, kremasti rižoti i njoki, ravioli, salate, pizze, samo su neke od stvari koje možete tamo probati i uvijek im se vraćati.

restoran Mime's Trattoria vrbani

Komadić najmirisnijeg Mediterana od sada je svoje mjesto pronašao na zagrebačkim Vrbanima, točnije na adresi Lopatinečka 4.

„Fascinantno je vidjeti Talijane kako uživaju dok pripremaju hranu, oni to istinski vole, a vole i jesti. Najukusnija jela su uvijek jednostavna ali samo ako je namirnica vrhunska. To želim približiti gostima, a važno je i da su opušteni, bez žurbe i da jedu u društvu. U hrani se uživa i nadam se da će se svi tako osjećati u Mime’s Trattorii“ – dodaje Joško Kovač, vlasnik restorana koji je uz Mime’s tim glavni i odgovoran za uređenje.

rizoto vino restoran Mime's Trattoria zagreb vrbani

Inače, Mime’s Gourmet Bar u Petrinjskoj ulici u Zagrebu, donio je dašak tradicionalnih okusa i na poseban i pomalo nesvakidašnji način, u vrlo kratkom roku, stekao naklonost brojnih zadovoljnih gostiju.

piletina restoran zagreb Mime's Trattoria

Tim koji stoji iza Mime’s-a, vodi se mišlju da je namirnica uvijek u fokusu

Mora biti svježa i treba biti tretirana kako zaslužuje, kako bi svaki gost bio zadovoljan. Nije nepoznato da se kvaliteta uvijek prepozna i opstane, a upravo to se može vidjeti na primjeru Mime’s restorana.

rizoto hrana restoran Mime's Trattoria zagreb vrbani

Ono što je posebno, osim hrane koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim, poseban je i lijep – interijer

Kao i Mime’s Gourmet Bar, i Mime’s Trattoria izgleda fenomenalno.

Mime's Trattoria vrbani zagreb

Svaki detalj je na svom mjestu, jednostavan, a opet oku ugodan. Prekrasne štukature, visoki stropovi, šank koji krade pažnju pri samom ulazu i mjesto gdje nastaje pizza, ne prolazi nezamijećeno.

restoran zagreb Mime's Trattoria vrbani

Foto: Bojan Zibar
Uz dopuštenje: PR365

Facebook Like Button