Savršena destinacija za vaš ljetni odmor u Istri

Luksuzni golf i spa resort Kempinski Hotel Adriatic i ovo ljeto nudi najluksuzniju plažu u regiji.

executive-suite

Istarski Kempinski Hotel Adriatic luksuzni je golf i spa resort smješten pored mora nedaleko od Umaga, a svaki detalj ovog resorta pažljivo je promišljen s ciljem stvaranja estetski atraktivnog ambijenta te osjećaja veličine i ekskluzivnosti.

GOLF ADRIATIC_0035

Kempinski Hotel Adriatic nudi zaista jednu od najluksuznijih predivno uređenih plažu u regiji, bogato opremljenu i okupanu zrakama sunca s pogledom kojim se rijetko tko može pohvaliti – u istom kadru uživate u ljepotama hrvatske, slovenske i talijanske obale.

plaza

Uz plažu je smješten i obnovljeni Beach bar na čijoj se krovnoj terasi nalazi VIP salon s 10 cabina i pogledom koji oduzima dah.

plaza-1

Gosti Kempinski Hotela Adriatic imat će priliku uživati u kulinarskim specijalitetima tradicionalne istarsko-mediteranske fuzije u inovativnoj interpretaciji visoke gastronomije u sklopu restorana Kanova. Zvijezde jelovnika su jadranska riba i plodovi mora te meso istarskog boškarina, kao i domaća tjestenina i povrće.

1920x1080_DSC1534

Povoljan geografski položaj i blaga mediteranska klima, prekrasna obala s pješčanim, šljunčanim i stjenovitim plažama, ruralni krajolici s vinogradima i maslinicima, srednjovjekovni gradići, bogata kulturna i povijesna baština te mnoštvo aktivnosti i sadržaja čine Istru savršenom destinacijom za odmor. Neka Kempinski Hotel Adriatic bude i vaša polazišna točka za putovanja i istraživanje bogate istarske regije.

Uz dopuštenje: Sintagma media (sve fotografije)

Facebook Like Button