Savršeni pokloni za Valentinovo

Pokloni Argentum ljubav koja se nosi uz osmijeh.

I dok je u prošlosti nakit bio privilegija najbogatijeg sloja društva, i njegovim poklanjanjem pokazivao se prestiž, ali i strast prema određenoj osobi, danas je nakit dostupniji nego ikad, a sam čin darivanja nije rezerviran isključivo za romantične odnose. Bilo da se radi o prijateljici, sestri, mami, dragoj osobi kojoj želimo pokazati koliko nam znači, nakit se nalazi na našoj listi omiljenih poklona za sve prigode, a posebice za Valentinovo.

nakit-argentum-poklon-1

Argentum je, slaveći ljubav prema bližnjima, ali i prema samome sebi, pripremio novu, romantičnu kolekciju. Uvijek popularno srce, znak beskonačnosti, love slova ukrašena neizostavnim sjajem samo su neki od motiva koji krase ogrlice, narukvice, prstenje nove kolekcije.

nakit-argentum-poklon-2

Velika novost je love set koji se sastoji od srebrnih naušnica i ogrlice ukrašenih svjetlucavim cirkonima, nosiv u svim prigodama, a koji dolazi u limitiranoj seriji i po pristupačnoj cijeni od 350 kuna.

nakit-argentum-poklon-3

Omotan mašnom u plavoj boji koja je simbol povjerenja, odanosti i harmonije savršen je odabir za sve ljubiteljice klasike!

nakit-argentum-poklon-4

Naušnice, ogrlica, narukvica, prsten…za što god se odlučili uskladite ga sa stilom osobe koju darujete. I ne zaboravite dodati ono najvažnije – ljubav!

nakit-argentum-poklon-5

Uz dopuštenje: Conor (sve fotografije)