Serija Milijun malih stvari

Američka obiteljska drama „Milijun malih stvari“, djelo autora DJ Nasha, prati bliski krug prijatelja koji žive u Bostonu zajedno sa njihovim borbama, sumnjama, bolima, a ujedno i željom za velikim promjenama.

Promijeniti život iz korijena jedino je moguće uz pomoć najmilijih, a kako će ekipa iz Bostona promijeniti svoj život, gledatelji će moći pratiti u seriji „Milijun malih stvari“ koja počinje s emitiranjem 20. veljače u 21:00h na kanalu FOX Life.

Odlična glumačka postava (Ron Livingston, James Rodey, Romay Malco) donijela je na ekrane snažnu izvedbu onih ključnih emocija od kojih je sastavljen život.

Kažu da prijateljstvo nije jedna velika, nego milijun malih stvari

To je mogućnost vođenja teških razgovora, spremnost saslušati drugog, dati mu pažnju i vrijeme koje mu je potrebno. Prijateljstva koja traju dugi niz godina, često izgube te karakteristike zbog života koji se u međuvremenu dogodi – zahtjevan posao, obitelj, bolest…

To vrijedi i za grupu prijatelja iz Bostona – Eddieja (David Giuntuli), Jonathana (Ron Livingston), Romea (Romay Malco) i Garyja (James Rodey) koji su se nekoć upoznali i povezali pod neočekivanim okolnostima.

Neki su postigli uspjeh, drugi se bore u karijerama i odnosima, ali svi se osjećaju kao da stoje na mjestu. Zbog situacija u kojima se nalaze, često podsvjesno zanemaruju odnose. Ovakav tempo života ove bostonske ekipe, naglo je prekinut tragičnim događajem koji će im promijeniti živote.

Iznenadna smrt jednog od njih protresti će ih do temelja i shvatit će je kao poziv na buđenje i podsjetnik da život ne može biti na čekanju već da ga se mora živjeti punim plućima.

Na putu ka otkrivanju što život zapravo jest i kako se može maknuti sa ustajale točke, doći će do spoznaje da su prijatelji jedina stvar koja ih može spasiti od njih samih.

U glavnim ulogama: Ron Livingston kao Jonathan Dixon, David Giuntuli kao Eddie Saville, Romay Malco kao Rome Howard i James Rodey kao Gary Mendez

Uz dopuštenje: Impressum komunikacije (sve fotografije)

Facebook Like Button