Silver

Hotel nadomak središta Osijeka za hedonistička uživanja i svečanosti.
Hotel Silver s tri zvjezdice obiteljski je i pomno uređeni objekt, smješten tek dva kilometra od središta grada. U njegovoj neposrednoj blizini nalazi se Gradski vrt, sportska dvorana, zatvoreni bazeni, shopping centar i mnogi drugi sadržaji. Dvadeset i jedna soba hotela dostupne su  u varijanti s francuskim ležajem, ili odvojenim krevetima, a opremljene su mini barom, internetskim priključkom, kupaonskim i sobnim telefonom,klima uređajem, televizorom sa satelitskim prijemom te sefom.

U sklopu hotela nalazi se i Automat klub za one koji žele iskušati svoju sreću. Tu je hotelski restoran koji nudi organizaciju svadbenih svečanosti i raznih domjenaka uz bogatu trpezu s mediteranskim i kontinentalnim jelima, a osobito slavonsko-baranjskim specijalitetima. U ponudi hotela je i svadbeni bonus za mladence koji, uz organizaciju vjenčanja dobivaju besplatno noćenje s doručkom, te 50 posto niže cijene smještaja za sve njihove goste.  Hotel ima i konferencijsku dovoranu s multimedijskom opremom koja može primiti do 150 osoba.

Cijena noćenja s doručkom u jednokrevetnoj sobi iznos od 390 do 670 kn, a u dvokrevetnoj od 560 do 840 kn.

KORISNE INFORMACIJE

HOTEL: Silver
LOKACIJA: Osijek (Martina Divalta 84)
KONTAKT: tel.: (385)31 582 535, e-mail: hotel@hotel-silver.hr
KAKO DOĆI:autom ili autobusom , vlakom (udaljenost do autobusnog i željezničkog kolodvora je 1,5 km), zrakoplovom (udaljenost do zračne luke je 15 km)