Skandalozno savršena serija Skandal

Zbog moćne drame Shonde Rhimes politiku ćete gledati drugim očima Kompletan politički triler Skandal na Pickboxu od 20. 11.

Iz Shondalanda, produkcijske kuće Shonde Rhimes, ravno na Pickbox dolaze sve sezone hit-serije Skandal (Scandal). Shonda je nedavno objavila da će 7. sezona Skandala biti posljednja koja će se snimati, što znači da ćemo Kerry Washington i njezin tim gladijatora u ovoj visokostiliziranoj drami gledati još kratko vrijeme. Kako je Skandal jedna od najgledanijih serija u domaćoj videoteci, Pickbox je za sve fanove odlučio nabaviti sve snimljene sezone, u kojima će moći uživati od 20. 11.

Serija Skandal inspirirana je ženom po imenu Judy Smith, koja je u administraciji Georgea Busha bila krizna menadžerica te je u slučaju Clinton – Lewinsky nakon izbijanja skandala predstavljala Monicu Lewinsky.

Gladijatori u odijelima

Serija u kojoj Kerry Washington glumi glamuroznu i modno osviještenu kriznu menadžericu Oliviju Pope započela je 2012. godine, a Oliviju smo upoznali kao osobu koja misli brzo i djeluje efikasno. Olivia je posvećena rješavanju problema i kriza te čuvanju reputacije važnih ljudi. Sve ružno što se dogodi, Olivia u nekoliko spretnih koraka ukloni od očiju javnosti.

skandal-1

Svi pravi fanovi Skandala prisjetit će se pilot-epizode u kojoj je Harrison objašnjavao važnost njihova posla kolegici Quinn. „Ja sam gladijator u odijelu. Ono što postaješ kada radiš za Oliviju je – gladijator u odijelu.“ Od toga trenutka se cijeli Olivijin borbeni tim koji je pripravan na sve moguće i nemoguće situacije naziva gladijatorima.

Šesta sezona Skandala usredotočena je na bitku za Bijelu kuću, izbor novog predsjednika/ predsjednice i pojavu nove, mračnije verzije Olivije Pope. Za sedmu vam nećemo ništa otkrivati jer bismo voljeli da sve nove epizode pogledate sami.

skandal-2

Stvari koje i vi možete naučiti od Olivije Pope

Iako je ova krizna menadžerica upetljana u ljubavnu vezu s predsjednikom države, a politika u seriji začinjena sapuničastim glamurom, od Olivije Pope se štošta može naučiti. Primjerice, da je odanost u ovome poslu svetinja i da je bitno imati ljude koji će vam čuvati leđa i za koje ćete vi učiniti isto.

Druga važna lekcija je ta da dok radiš svoj posao, u isto vrijeme možeš izgledati moćno, dotjerano i moderno. Osim toga, samopouzdanje je gotovo uvijek početak dobre poslovne suradnje.

skandal-3

Kada si na poslu i trebaš se posvetiti radnom zadatku, bez obzira na to koliko ti gorilo pod nogama u privatnom životu, sve privatne probleme ostavi kod kuće. Jer se u protivnom nikada nećeš moći kvalitetno posvetiti poslu.

Iako Olivia Pope izgleda kao više-manje savršena žena, ona sama svjesna je svojih slabosti i mana. Što znači da ih svi imaju! Ključ je raditi na vlastitim kvalitetama, a slabosti osvijestiti.

Sve ikad snimljene sezone Skandala možete pratiti od 20. 11., a nastavak sedme sezone bit će u siječnju, odmah nakon premijere u Americi.