(Skoro) sve što znam do sad prava je hit knjiga autorice Andree Andrassy

(Skoro) sve što znam do sad, knjiga je omiljene Andree Andrassy i bit će pravo čitalačko osvježenje za sve koji bez knjige ne mogu zamisliti svijet.

Poznata kolumnistica i spisateljica Andree Andrassy koju na društvenim mrežama prati više do 400 tisuća pratitelja i novom knjigom potvrdila je status hit-autorice.

Već sama najava knjige izazvala je golem interes. U prvih nekoliko sati pretprodaje prodano je više stotina primjeraka, a zanimanje za nju ne jenjava.

Andrea Andrassy nova knjiga

O čemu je riječ u novoj, trećoj knjizi Andree Andrassy?

Odnosno, riječima sama autorice, zašto bi nekoga zanimala kolekcija stvari koje zna do sad ako taj netko nije njezina mama.

„Kratka verzija odgovora na to pitanje je zato što provjereno znam što Petar Grašo kaže kad kaže ‘godine prolaze, dvadeset i…? Vijek? Dvje?
Ja znam jer sam ga pitala u prvih 30 sekundi nakon što smo se upoznali, što znači dvije (dvje) stvari – prvo, da sam užasno loša u neobaveznom ćaskanju i drugo, da vjerojatno znam još puno korisnih i beskorisnih stvari koje bi drugim ljudima bilo neugodno pitat.

Ako se sve posloži onako kako sam zamislila, na kraju ove knjige ćete posjedovati puno (bes)korisnog znanja, a ovo su samo neka od područja:
– kako preživjeti djetinjstvo kad te mama šiša na “kahlicu”
– kako izbjeći tetovaže zbog kojih će ti se bit neugodno pojavit na plaži
– kako prepoznati da te netko pokušava angažirat u filmu za odrasle
– kako davati izjave za novine bez da to rezultira glupim naslovom (spoiler alert: nikako)
– kako pravilno kupovati pekač za lazanje
– kako pronaći muža s kojim ćete kupit apartman u Crikvenici.“

Ukratko, Andrea Andrassy u svom prepoznatljivom stilu – duhovitom, emotivnom i bez dlake na jeziku – govori o sebi, ključnim epizodama svog odrastanja, ali i svijetu u kojem živimo, ispisujući priču u kojoj će se mnogi prepoznati.

Priču koja će vas nasmijati do suza, dirnuti i, ne manje važno, osnažiti.
Posebnost izdanja (Skoro) sve što znam do sad jest što je naslovnica tiskana u dvije boje, ružičastoj i zelenoj, a dizajn naslovnice potpisuje ilustratorica Mateja Sučević, pokretačica brenda THE92EDIT.

Izdanje: izdavačka kuća Stilus

Facebook Like Button