Škotski hoteli

Od spavanja u pubu do luksuznih hotela najvišeg ranga i velebnih dvoraca.

Škotska broji preko tisuću i pol hotela, ali i mnoge kampove, hostele, B&B, apartmane, motele i privatni smještaj svih vrsta. Svaki turist tu će pronaći smještaj po svojoj želji i mogućnostima.  Zanimljivo je da možete prenoćiti i u nekom od restorana ili pubova. Da, dobro ste pročitali. Restorani i pubovi u Škotskoj često imaju uključene smještajne jedinice pa mlađi turisti najčešće bukiraju ovaj tip prenoćišta.

Turisti željni luksuza rezervirat će noćenje u nekom od visoko rangiranih škotskih hotela.  Gradovi nude bogat izbor hotela za svakog gosta, pa su tako za one parove željne romantike svoje hotele smjestili negdje izvan gradske buke i vreve u oazama zelenila i mira. Za goste željne istraživanja gradskih atrakcija hoteli su smješteni u centrima grada i na raspolaganju su svakom gostu bez obzira radi li se o obiteljima s djecom ili mlađim turistima koji će prespavati tek jednu noć nakon lude zabave u nekom od škotskih klubova.

Turistima su na raspolaganju i mnoge privatne vile, velebna zdanja, pa čak i dvorci. Važno je rezervirati svoj smještaj unaprijed kako ne bi bilo neugodnih iznenađenja po dolasku u zemlju.

5 wish preporuka:

HOTEL: Ardeonaig
LOKACIJA: South Loch Tay Side Ardeonaig, Killin
KONTAKT:  T: +44(0)1786 833268, e-mail: info@ardeonaighotel.co.uk

HOTEL: Chester
LOKACIJA: Edinburgh (9 Rothesay Place)
KONTAKT: Tel.: +44 (0) 131 226 2075

HOTEL: Du Vin
LOKACIJA: Hampshire (12 Southgate Street)
KONTAKT: Tel: 0845 365 4438, e-mail: bookingscentral@hotelduvin.com

HOTEL: Parklands
LOKACIJA: Perth (2 St Leonard’s Bank)
KONTAKT: Tel:   01738 622451

HOTEL:  White Heather
LOKACIJA: Isle of Skye (The Harbour Kyleakin )
KONTAKT: Tel:+44 (0)1599 534 577, e-mail: info@whiteheatherhotel.co.uk

Pripremila: Linda Draškić Perak

Facebook Like Button