Slavni francuski duo Ofenbach donosi svoje ljetne megahitove na Krk

Ovog petka 12. kolovoza 2022., slavni francuski duo Ofenbach, napravit će spektakl u kvarnerskoj prijestolnici zabave, otoku Krku! Znate li da su hitovi ovog dvojca bilježe više od milijardu streamova na internetskim servisima!

Stvaranje s prijateljem iz djetinjstva pravi je privilegij, pa čak i kad je u pitanju skladanje velikih ljetnih hitova. Slučaj je to i s Ofenbachom, planetarno poznatim francuskim duom, koji će stotinama svojih spektakularnih nastupa diljem svijeta dodati u petak, 12. kolovoza i onaj na Krku, u novootvorenom klubu Diamond.

duo Ofenbach koncert krk

Dorian i César upoznali su se u školi kao 13-godišnjaci i ubrzo nakon toga karijeru započeli kao rokeri. Oformili su rock bend po uzoru na Rolling Stones i Led Zeppelin, no brzo su se orijentirali na elektroničku glazbu, inspirirani francuskim majstorima kao što su Daft Punk, Cassius, Justice i David Guetta.

„Htjeli smo skladati doma jer nismo imali puno novca. Puno nam je jednostavnije bilo stvarati glazbu digitalno nego da je odsviramo s cijelim bendom. Naposljetku smo se zaljubili u ovaj žanr i njegove beskonačne mogućnosti“, otkrili su jednom prilikom.

Ime su odabrali po francuskom skladatelju Jacquesu Offenbachu, i to pukim slučajem. Prije sedam godina prijatelj im je ponudio da prvi put puštaju glazbu u pubu, a oni su trebali brzo smisliti ime. Ugledali su tada Offenbachovu partituru na Césarovom klaviru i zaključili kako bi upravo tim imenom pokazali otvorenost prema svim vrstama glazbe.

I rezultati su došli vrlo brzo. Nakon prvih uradaka, primijetili su ih vodeći DJ-i kao što su Tiësto i Robin Schulz. Uslijedili su megahitovi koje i danas pjevušimo – „Be Mine“, „Katchi“, „Paradise“ i „Hurricane“, a veliki uspjeh smiješi se i ljetnom hitu „4U“ kojeg su objavili prije nekoliko mjeseci.

koncert Ofenbach hrvatska krk

Uz brojku streamova na internetu koja je već premašila milijardu, Ofenbach oduševljavaju publiku nastupima na svim kontinentima. „Popeti se na pozornicu je najbolji osjećaj na svijetu. Obožavamo dijeliti dobre vibracije s publikom. Nastavit ćemo sa stvaranjem glazbe, ali ambicija nam je putovati svugdje kako bismo vidjeli sva vaša lica i provodili se s vama“, kažu popularni Francuzi.

Osmijeh na lica publike izmamit će ovog petka u Diamondu kod Malinske

Klub, koji je donio novu dimenziju noćnog života na sjevernom Jadranu, nastavlja s iznenađenjima već sljedećeg tjedna uz nastupe autora planetarnih hitova – australsko-novozelandski duo Shouse – 18. kolovoza – i južnoafričke DJ zvijezde Thembe, kojeg podržava i slavni Black Coffee – 19. kolovoza.

U prodaji je još ograničeni broj ulaznica za nastup Ofenbacha, a dostupne su putem poveznice OVDJE

Facebook Like Button