Slavona

Hotel u Donjem Miholjcu za ljubitelje ribolova i odlične kuhinje.
Hotel Slavona otvoren je 2003. godine, a nalazi se u neposrednoj blizini strogog poslovnog centra grada, na prometnici koja povezuje granični prijelaz Republike Hrvatske s Mađarskom. U ponudi hotela Slavona nalazi se ukupno 9 luksuzno uređenih i moderno opremljenih soba, od čega su četiri sobe  dvokrevetne s odvojenim ležajevima, a pet soba je jednokrevetnih s francuskim ležajevima. Postoji i mogućnost dodavanja dodatnog dječjeg ležaja.

Sve sobe su klimatizirane, opremljene telefonom i digitalnom satelitskom televizijom. Osoblje hotela nudi uslugu i organizacije proslave rođendana, maturalnih zabava ili svadbene svečanosti.  Za poslovne potrebe na raspolaganju su dvije banket sale za konferencije i prezentacije u diskretnom ambijentu s kapacitetima od 50 i 20 sjedećih mjesta, a i dostupna je usluga cateringa u osobnom prostoru naručitelja.

Zaljubljenici u ribolov i lov mogu isprobati jedan od mnogobrojnih lovišta na prekrasnim tekućim i stajaćim vodenim površinama koje okružuju Donji Miholjac . Za sve aktivnosti osigurani su stručni vodiči kao i osmišljeni cjelodnevni aktivni programi. Gostima hotela na raspolaganju su i nogometni i teniski tereni u neposrednoj blizini.

Hotelski restoran ima 120 sjedećih mjesta, a nudi  zanimljiv spoj slavonske tradicionalne i internacionalne kuhinje. Tu je i aperitiv bar sa širokim izborom pića. Cijena noćenja s doručkom u jednokrevetnoj sobi  iznosi 330 kn, za polupansion izdvojit ćete 396 kn, a za puni pansion 462 kn.

KORISNE INFORMACIJE

HOTEL: Slavona
LOKACIJA:
Donji Miholjac (Gajeva 15a)
KONTAKT:  tel.:  (385) 31 630 694, e-mail: slavona@slavona.hr
KAKO DOĆI:autom, autobusom (600 m udaljenosti od autobusnog kolodvora), zrakoplovom ( 50 km udaljenosti do zračne luke)

Facebook Like Button