Spektakularna dostava Mumm šampanjca

Ovog ljeta, u ekskluzivnom Hula Hula beach baru, Maison Mumm će označiti početak nove ere uživanja u šampanjcu Mumm Grand Cordon. Po prvi puta u povijesti, gosti će moći doživjeti uzbudljiv trenutak dostave novo dizajnirane boce putem drona direktno na svoj stol.

Ovog ljeta, tijekom ekskluzivnog partyja u renomiranom hvarskom Hula Hula beach baru, predstavit će se najnoviji dizajn Mumm Grand Cordon šampanjca. Prilikom svake narudžbe, moderna nova boca bit će dostavljena na jedinstven način i to prenesena dronom preko mora izravno na stol gosta, utjelovljujući Mummovu posvećenost odvažnosti i inovaciji. Serviranje boce bit će popraćeno uzbudljivom glazbom i atraktivnim vizualnim efektima. Ovo nezaboravno iskustvo u Hrvatskoj bit će dostupno samo posjetiteljima Hula Hula beach baru, 30. i 31. kolovoza.

champagne-mumm-1

Revolucionarno priznanje Mummovoj legendarnoj crvenoj vrpci
Najupečatljivija odlika novog dizajna Mumm Grand Cordon boce je reinterpretacija poznate Cordon Rouge crvene vrpce koja ove godine slavi svoju 140. obljetnicu. Ovaj simbol izvrsnosti datira od 1876. godine kada je Georges Hermann Mumm, utemeljitelj Mumma, došao na ideju dekoriranja odabranih šampanjaca crvenom vrpcom Légion d’Honneur, najvišom civilnom nagradom u Francuskoj.

champagne-mumm-2

Mumm Grand Cordon: partner na najboljim partyjima ovog ljeta
Kako se temperature ovog ljeta dižu, tako će i Mumm Grand Cordon podizati atmosferu na partyjima u ekskluzivnim klubovima diljem svijeta. Počevši od klubova kao što su Pacha i Yemanja na Ibizi, legendarnih Tropicano, Cava Paradiso, Astra, Voide i Super Paradise u Mykonosu, pa sve do Hula Hula beach bara na Hvaru i Billionaire kluba u Porto Cervo – moderna nova boca bit će središnjica u nizu vrhunskih partyja. Nezaboravan interaktivni doživljaj i glazbeni program prožet snažnom energijom stvorit će kombinaciju koja će legendarnu crvenu vrpcu učiniti sinonimom za vrhunsku zabavu diljem svijeta.

Uz dopuštenje: Komunikacijski labaratorij (sve fotografije)

Facebook Like Button