Spiritualni Hippy Garden otkrio je neodoljivu parfemsku čaroliju

“Ovo je jedna potpuno nova priča za nas, jedan iskorak, no zapravo je bilo samo pitanje vremena kada će Hippy Garden napraviti parfemsku liniju proizvoda za duh, dušu i tijelo.

Inspiraciju za parfem sam pronašla u perunici, šećernoj vati i kasno dozrelim bobicama Izabele harmonizirajući snagu duha.

ego-hippy-garden-1

Na obroncima istarskih Krunčića otkrila sam limitirano likersko vino za dušu „Port Of Grimalda“, dok je crno mirisno ulje s milijun svjetlucavih zrnaca definitivno najbolji izbor za tijelo.

Dugo nam je trebalo da napravimo ovakave proizvode, no uspjeli smo na tržište staviti nešto što je stvarno visoko vrijedno,“ rekla je Đurđica Vorkapić, dizajnerica i kreativna direktorica brenda Hippy Garden.

ego-hippy-garden-2

Ova ekskluzivna, limitirana serija proizvoda dostupna je isključivo u Hippy Garden trgovinama i Esplanade Zagreb Hotelu duge tradicije, vrhunskog dizajna, glamura i stila.

EGO

EGO parfemski eliksir, miris odvažnosti i senzualnosti.
Karakterizira ga ustrajna i profinjena ženstvenost koja je glavna nit vodilja kreiranja ove Hippy Garden parfemske priče.

Ovaj parfem je egzotična poslastica za žene na bazi slatkih akorda “šećerne vate” i mirisa grožđa sorte Isabella, ipak mnogo mističniji i senzualaniji.

U početku snažan i intenzivan, razvija se u mekan i nježan ukras egzotične zavodnice stvarajući delikatni veo mirisa koji se razvija kroz sate.

ego-hippy-garden-3

U osnovnoj kompoziciji dominantan je cvijet nerolija, mirisne esencije drva gorke naranče, a kombinacijom opuštajuće arome „nebesko plave“ perunike daje zaokruženost cijeloj mirisnoj skladbi.

Njegova pomalo opijajuća crta nas nagoni za stalnim mirisanjem. Stavite ga na zapešće i uživajte u dobrom raspoloženju i jedinstvenom osjećaju harmonije i radosti kad god poželite.

Hippy Garden vas poziva da se usredotočite na kvalitetno iskustvo:odvojite trenutak da zaista shvatite parfem, opazite njegovu ljepotu i dajte mu značenje.

Odvojite trenutak i svijet pogledate iz novog kuta. Svog kuta.

Duhovnost znači da sve moći koje se očituju u čovjeku potječu od duha. Zato potaknite svoj duh parfemom Hippy Garden.

ego-hippy-garden-4

EGO – ULJE ZA TIJELO

Crno mirisno ulje s milijun svjetlucavih zrnaca je definitivno najbolji izbor za njegu tijela.

Kombinacijom prirodnih ulja lješnjaka, argana, jojobe, divlje ruže i makadamije čine kožu mekom i svilenkastom. Ulje se brzo upija u kožu te je ostavlja sasvim suhom, neodoljivo mekom i nježnom na dodir. Svojim zlatnim sjajem ovo suho ulje daje koži nijansu tamniju boju te posebno naglašava preplanulost i blistavi sjaj.

ego-hippy-garden-5

Božanstveni „Ego“miris donosi senzualan i očaravajući dašak glamura. Njegova pomalo opijajuća crta nagoni nas za stalnim mirisanjem. Uživajte u dobrom raspoloženju i jedinstvenom osjećaju harmonije i radosti kad god poželite.

LIKERSKO VINO – Port Of Grimalda

Famozno tamno likersko vino za dušu „Port Of Grimalda“, naglašene je svježine i mineralnosti, bordoškog stila, te vrlo duge trajnosti u ustima.

Bistro je i sjajno, osvježavajućeg okusa te profinjenih voćnih i mineralnih aroma. Slasne i sočne teksture sa zaokruženim kiselinama daju satensku glatkoću i najfinijem nepcu.

Uz dopuštenje: Hippy garden (sve fotografije)

Facebook Like Button