Splitski Park

Hotel u elitnom dijelu grada pod Marjanom za bogat i raznovrstan odmor.
Hotel Park, kategoriziran sa četiri zvjezdice, nudi 57 smještajnih jedinica, odnosno  dva apartmana, 13 dvokrevetnih superior soba, 21 dvokrevetnih standard soba, 8 jednokrevetnih soba s francuskim ležajem i 13 jednokrevetnih standard soba.  Sobe su klimatizirane, opremljene telefonom, WiFi-om, mini barom, televizorom, sefom i sušilom za kosu, dok apartmani imaju i dnevnu sobu s kaučom te pomoćnim ležajevima na kojima se može smjestiti i pet dodatnih osoba.

Radni saloni hotela “Luigi” i “Fabijan”, pak, opremljeni su grafoskopom, platnom, televizorom, videom, flipchart prezentacijskom pločom te time pogodni za sve vrste prezentacija, seminara, poslovnih sastanaka i ručkova. U sklopu hotela nalazi se Partner banka, agencija za prodaju avionskih karata, agencija za rent a car i wellnes centar.  Osoblje hotela svojim će gostima organizirati jednodnevne izlete, prijevoz od i do zračne luke ili pak pomoći u organizaciji vjenčanja u hotelu Park.

Hotel je smješten u elitnom dijelu Splita, tik poviše popularnog kupališta Bačvice koje se po noći pretvara u oazu dobru zabave s velikom ponudom caffe i cocctail barova. U neposrednoj blizini hotela je i 1700 godina stara Dioklecijanova palača pod zaštitom UNESCO-a. Hotel je 2004. zaradio nagradu „Turistički cvijet“ i okrunjen je titulom jednog od tri najbolja hotela na Jadranu te najboljim malim hotelom u Hrvatskoj 2005. godine.

Cijena noćenja ovisi o vrsti smještaja i razdoblju u kojem namjeravati boraviti u ovom hotelu, a kreću se od 111 eura za jednokrevetnu sobu do 455 eura za apartman.

KORISNE INFORMACIJE

HOTEL: Park
LOKACIJA: Split (Hatzeov perivoj 3)
KONTAKT: Tel: +385 21 406 400, e-mail: sales@hotelpark-split.hr
KAKO DOĆI:autom, autobusom (udaljenost do autobusnog kolodvora je 1,5 km), vlakom (udaljenost do željezničkog kolodvora je 1,5 km), zrakoplovom (udaljenost do zračne luke je 30 km), trajektom (udaljenost do trajektne luke je 1,5 km)

Facebook Like Button