Spring vitamins & minerals

Spring vitamins & minerals – svi vitamini i minerali za žene u jednoj bočici.

U današnje vrijeme, prerađena hrana, istrošenost tla mineralima te nutritivna osiromašenost hrane vitaminima i mineralima, dovode do njihovog nedostatka u tijelu. Dodatno, s godinama dolazi do smanjenja sposobnosti organizma da apsorbira sve potrebne vitamine i minerale, što dovodi do izraženog manjka ovih za život neophodnih nutrijenata. Opća slabost, umor, pad imuniteta, gubitak sjaja i čvrstoće kože, kose i noktiju, pa sve do osteoporoze, bolesti krvožilnog i živčanog sustava, čak i raka – mogu biti posljedice nedostatka vitamina i minerala u tijelu.

Uz organsku, uravnoteženu prehranu i odabir sezonskih namirnica, visokokvalitetan vitaminsko-mineralni kompleks omogućit će tijelu da dobije sve namirnice potrebne za očuvanje zdravlja i vitalnosti.

spring-vitamins-minerals-1

Spring vitamins & minerals dodatak prehrani sadrži optimalnu kombinaciju svih vitamina i minerala, prijeko potrebnih svakoj ženi kako bi zadržala svoju vitalnost i zdravlje.

Spring vitamins & minerals djeluje na jačanje imunološkog sustava, optimalnu proizvodnju energije, zdravlje krvožilnog, živčanog, hormonskog i mnogih drugih sustava, povećanje gustoće koštanog tkiva, a time i na prevenciju osteoporoze, zatim na smanjenje stresa, kao i na zdravlje i ljepotu kože, kose i noktiju.

Uz dopuštenje: Sabex (sve fotografije)