Stigla najbolja dramska serija Spasi me

Britanska dramska krimi serija “Spasi me” (Save Me), dobitnica je nagrade Royal Television Societyja za najbolju dramsku seriju 2019. godine.

Njen tvorac, scenarist, redatelj i glavni glumac, Lennie James (Line of Duty, The Walking Dead, Fear the Walking Dead) dobitnik je nagrade za najboljeg dramskog pisca, a glavni glumac i producent serije Lennie James najbolji dramski pisac 2019.

Za uspješnu seriju, James je okupio već poznati produkcijski tim s kojim je radio na krimi seriji “Na dužnosti” (Line of Duty).
Zbog iznimne uspješnosti dramska serija “Spasi me” će uskoro dobiti i drugu sezonu koja se upravo snima.
Šest napetih epizoda prve sezone pogledajte već sada na Pickbox NOW.

spasi-me-1

O ČEMU SE RADI?

U seriji pratimo Lennieja Jamesa koji tumači ulogu Nelsona „Nellyja“ Rowea. Nelly voli piće i žene, ali je dobra srca – pomaže susjedima, za svakoga ima osmijeh na licu.

Ipak, jutra započinje s viskijem i ćudljive je naravi. Nellyjev se život preokrene kad njegova kći Jody koju skoro nikad nije vidio misteriozno nestane.

Istraga kreće, a on postaje jedan od osumnjičenika za njenu otmicu. Zbog toga odluči sam krenuti u potragu za svojom nestalom kćeri i ne preza ni pred čim kako bi otkrio istinu. U tom procesu, otkrit će više o sebi i onima oko sebe nego što je to ikada očekivao.

U ostalim ulogama su Suranne Jones kao Jodyna majka Claire, Stephen Graham kao Nellyjev najbolji prijatelj Melon te Jason Flemyng kao tehno-stručnjak i osuđeni seksualni prijestupnik Tam.

stephen-graham

INTELIGENTNI TRILER

‘Spasi me’ je serija nabijena misterijem, konfliktima, humorom, boli i nasiljem, a sve se to spaja u vrlo inteligentan triler. Priča se vrti oko središnjeg misterija, no ima više slojeva, a svaki dodaje još intrige.

James je odličan u ulozi kompleksnog Nellyja, a kritika hvali i genijalnu glumicu Suranne Jones kao Jodynu majku i Nellyjevu bivšu ženu. Njih dvoje nemaju ništa zajedničko i žive potpuno drugačije živote – što priču čini još zanimljivijom.

Originalna, misteriozna i napeta, nova serija ‘Spasi me’ s Lennyjem Jamesom u glavnoj ulozi prava je krimi poslastica. Svih 6 epizoda gledajte na Pickboxu NOW!

Uz dopuštenje: PickBox (sve fotografije)