Stiže film TÁR s Cate Blanchett tri puta nominiran za Oscara

Film TÁR snimljen je u produkciji studija Focus Features i Universal Pictures International, a bit će dostupan za streamanje ekskluzivno na usluzi SkyShowtime od ponedjeljka, 30. listopada.

Hvaljeni film s Cate Blanchett u glavnoj ulozi uskoro na SkyShowtimeu – pogledajte trailer

Todd Field je producent, scenarist i redatelj filma TÁR, u kojem Cate Blanchett glumi čuvenu glazbenicu Lydiju Tár

TÁR istražuje promjenjivu prirodu moći, kao i njezin utjecaj i trajnost u suvremenom svijetu. Lydia Tár smatra se jednom od najvećih živućih skladateljica/dirigentica i prva je glazbena ravnateljica poznatog njemačkog orkestra.

film-tar-1

U filmu Todda Fielda, koji je tri puta nominiran je za nagradu Oscar, upoznajemo Lydiju Tár u izvedbi dvostruke oskarovke glumice Cate Blanchett. Na vrhuncu je karijere te priprema predstavljanje knjige i željno iščekivanu izvedbu Mahlerove Pete simfonije uživo.

film-tar

Tijekom narednih tjedana njezin se život raspada na nevjerojatan način. Rezultat je intezivno promišljanje moći, kao i njezina utjecaja i trajnosti u suvremenom društvu. U ostalim ulogama nastupaju Nina Hoss, Noémie Merlant, Sophie Kauer, Julian Glover, Mark Strong, Allan Corduner i Sylvia Flote.

Glazbu za film TÁR skladala je dobitnica nagrade Grammy Hildur Guðnadóttir, prva skladateljica koja je dobila nagrade Oscar, Zlatni globus i BAFTA za najbolju originalnu glazbu.

FILM Tar_5

Usluga SkyShowtime korisnicima je izravno dostupna putem aplikacije SkyShowtime na uređajima s operativnim sustavima Apple iOS, tvOS i Android, uređajima Android TV, Google Chromecast, LG TV i Samsung, i na stranici: www.skyshowtime.com.

glumica Cate Blanchett film Tar

Uz dopuštenje: Abeceda komunikacije (sve fotografije)

Facebook Like Button