Sunce na prozoru – nagradni natječaj koji će vas razveseliti

Kako bi dani u izolaciji prošli što lakše, pa čak i s nekim lijepim uspomenama, Wish je prepoznao plemeniti Nagradni natječaj Sunce na prozoru koji svesrdno podržavamo i u kojem ćete zasigurno vrlo rado sudjelovati.e

Ako svakog dana samo na trenutak zastanete, shvatit ćete koliko istinske ljepote ima u pogledu na Sunce kroz prozor, a ako taj trenutak i “ulovite” fotoobjektivom na najljepši mogući način, velika je vjerojatnost da ćete za to biti i NAGRAĐENI..

NAGRADNI NATJEČAJ “SUNCE NA PROZORU” – za čišći zrak i «ostanak doma»

Dragi SVI,
Promatrajući nebo koje svakog dana postaje sve ljepših boja stručnjaci našeg Instituta došli su do nepobitnog zaključka da je obustavom industrijske proizvodnje i smanjenjem prometa zrak postao čišći.

Ali…svima nama zatvorenima u naš “mali svijet” stambenog prostora zbog opake pandemije Covid-19 čini se da je Svijet stao, te da nas je sve zajedno obavio neki veliki crni oblak.
Zato nam se na trenutke čini da je mjera koja je poduzeta prema nama ljudima prilično okrutna i nepravedna, te gubimo Nadu.

Upravo iz toga razloga, promičući borbu za čišći zrak i smanjenje utjecaja posljedica klimatskih promjena, ali i želju da se pomogne zajedničkoj akciji “OSTANI DOMA” kojom se štiti vaš život i zdravlje, naš Međunarodni institut za klimatske aktivnosti (IICA) želi vam kroz nagradni natječaj “SUNCE NA PROZORU” skrenuti pažnju da «Netko ipak misli na vas», te da Sunce jednako izlazi i zalazi svakog dana, opetovano nam vraćajući Nadu u bolje zajedničko sutra.

Zastanite na trenutak svakog dana i uočit ćete koliko istinske ljepote ima u pogledu na Sunce kroz prozor, ulovite taj trenutak koji je vama najljepši fotoobjektivom i velika je vjerojatnost da ćemo vas za to i NAGRADITI.

Želite li osvojiti jednu od vrijednih nagrada?

Nagradni natječaj traje od 10.04.2020.godine do 20.4.2020. godine

Sudionici će fotografije, napravljene isključivo u razdoblju od 10.04.2020. do 20.04.2020., moći učitati/postaviti na stranice Međunarodni institut za klimatske aktivnosti.

Za sve ostale informacije kliknite na link Pravilinik nagradnog natječaja

Kategorije nagrada:

1. nagrada – najviši broj bodova osvojen u posljednjem krugu ocjenjivanja – dobitni iznos 1200 kuna

2. nagrada – prvi slijedeći najviši broj bodova osvojen u posljednjem krugu ocjenjivanja – dobitni iznos 500 kn

3. nagrada – drugi slijedeći najviši broj bodova osvojen u posljednjem krugu ocjenjivanja – dobitni iznos 300 kn

Nema li ljepšeg poklona od nas – vama u ovim teškim trenucima.

Veselimo se vašim lijepim fotografijama i Nadi kojom one zrače!
Za pohvaliti je i neke među vama koji su prvi reagirali i na samu najavu projekta pa stoga pogledajte njihove, već objavljene, fotografije!

sunce-003-2

I zapamtite, “OSTANITE DOMA“, jer uskoro ćemo trebati svakog od vas u borbi protiv posljedica klimatskih promjena!
Više o nagradnom natječaju i Pravilima istog na stranici: Međunarodni institut za klimatske aktivnosti (IICA)

Facebook Like Button