Sve blista i sjaji u blagdanskoj kolekciji

H&M vas poziva na proslave u čarobni svijet Brasserie Hennes, koji je za blagdane pretvoren u snježni krajolik inspiriran diskom – zabavan je, primamljiv i vrvi od blagdanskog uzbuđenja.

hm-brasserie-holiday-1

Za ovu sezonu, glumica Chloë Sevigny i glazbenik Anderson Paak blistaju poput zvijezda noseći H&M-ovu kolekciju.

Sve stvari blistaju i sjaje u H&M-ovoj blagdanskoj kolekciji A/W22 – to je slavlje stila, koji budi samopouzdanje svojim neodoljivim bojama i teksturama.

hm-brasserie-holiday-2

Kolekcija ima fokus spreman za zabavu s ključnim komadima koji odišu sofisticiranošću i uključuju nježno ružičasto odijelo, ružičastu svjetlucavu haljinu dugih rukava, crnu haljinu s resicama s elementima šljokica i srebrnu šljokičastu haljinu s visokim ovratnikom.

hm-brasserie-holiday-3

Crna haljina s resama, tamnoplava mini haljina sa šljokicama, skraćeni džemper s povišenim izrezom i suknja s resama dodatni su komadi koji se ističu.

hm-brasserie-holiday-4

Upečatljivi dodaci poput svjetlucavog ukrasa za glavu sa kamenčićima, hrabrih ružičastih naušnica sa kamenčićima i dijamantnog grudnjaka, svi žude za svjetlima reflektora. Svjetlucave štikle s platformom, crne čizme s petom iznad koljena i ružičaste salonke idealne su za plesni podij.

hm-brasserie-holiday-6

hm-brasserie-holiday-5

“Bilo je zadovoljstvo raditi s ovim divnim ženama Palomom Elsesser, Jill Kortleve, Adut Akech Bior, Mikom Argañaraz i Monom Tougaard za ovu H&M kampanju. Plesati i smijati se usred zimske zemlje čudesa bilo je fantastično.” – Chloë Sevigny, glumica.

hm-brasserie-holiday-8

hm-brasserie-holiday-7

„Super sam se zabavio radeći s H&M-om i nevjerojatnom glumačkom postavom u čarobnom svijetu Brasserie Hennes. Sve je u životu u trenutku i istinskom slavljenju života s onima oko vas, posebno u ovo doba godine. ”
Anderson Paak, glazbenik.

hm-brasserie-holiday-9

Kolekcija će biti dostupna sredinom studenog 2022., u trgovinama i na hm.com.

Uz dopuštenje: H&M (sve fotografije)

Facebook Like Button