Svježa i obnovljena koža lica u samo 10 minuta

Kozmetički proizvodi stalno se igraju s bojama, različitim formulama i iznova nas iznenađuju. NIVEA je uvijek u potrazi za novim načinima kako zadovoljiti različite potrebe kože u svakoj dobi kako bi se na kraju dana mi osjećali dobro.

Uz nove NIVEA Sheet maske koje su okupirale cijeli svijet, samo 10 minuta u cijelom danu bit će dovoljno da nahranite i osvježite svoje lice. Rado ih koriste slavne osobe, a o njima pričaju svi društveni mediji.

Ne samo da imaju obećavajući izgled već njihovi dragocjeni serumi trenutno uljepšavaju vašu kožu i prilagođavaju se njezinim potrebama. Ovisno o vašoj dobi i tipu kože, možete birati između NIVEA Urban Detox sheet, NIVEA Urban Skin Radiance sheet, NIVEA Q10 Plus C Anti-wrinkle + Energy sheet i NIVEA Cellular Volume sheet maske za lice.

sheet-maske-urban-detox-1

Njihova formula pruža vašoj koži intenzivnu njegu poput nježne plahte koja prianja uz svaki oblik lica. U trenutku kada nanesete NIVEA Sheet masku na svoje lice u potpunosti se možete isključiti i uživati u trenutcima mira dok meditirate, čitate knjigu ili samo sjedite u tišini.

10 minuta kasnije, NIVEA Sheet maska spremna je za uklanjanje. Gotovo prozirna maska pruža vašoj koži optimalnu količinu vlage, osvježava ju i čini zdravijom.

Masku nanesite 2x tjedno na prethodno očišćenu suhu kožu i uživajte u osvježenom izgledu lica! Za posebno rashlađujuću njegu, masku prije nanošenja stavite u hladnjak. Ne koristite na nadraženoj ili oštećenoj koži te izbjegavajte kontakt s očima.

Živite u gradu i non stop jurite po užarenom asfaltu od točke A do točke B? Onda je za vašu kožu spas NIVEA Urban Detox sheet maska za lice koja pomaže u borbi protiv negativnih utjecaja gradskog onečišćenja.

Bogata ugljenom i zelenim čajem, NIVEA Urban Detox sheet maska brine za vašu kožu, a zahvaljujući ekstraktu zelenog čaja koji ima antioksidativno djelovanje, prirodno štiti od slobodnih radikala i doprinosi zdravom izgledu vaše kože.

Ova biorazgradiva maska s vlaknima crnog hrasta iznimno je njegujuća, jednostavna za nanošenje te prikladna za osjetljivu kožu.

sheet-maske-urban-detox-2

Sjajna koža znak je dobrog zdravlja i sreće – a to se može postići za nekoliko minuta uz NIVEA Urban Skin Radiance sheet masku. Da biste licu dali blistavu auru, arganovo ulje i shea maslac, djeluju kao sjajan tim prepun hranjivih sastojaka i vitamina koji će nahraniti vašu kožu.

Ova biorazgradiva maska namijenjena umornoj koži iznimno je njegujuća, jednostavna za nanošenje te prikladna za osjetljivu kožu.

Za umornu kožu kojoj treba doza energije tu je NIVEA Q10 Plus C Antiwrinkle – Energy sheet maska natopljena je s 20ml seruma, koenzimom Q10 i vitaminom C.

Ova učinkovita kombinacija štiti stanice kože, potpomaže njenoj regeneraciji i povećava unos kisika u njih. Ublažava vidljivost bora i vraća svježinu umornoj koži bez sjaja.

Kako starimo, naša koža gubi tonus, nedostaje joj vlage i na njoj se formiraju nepoželjne linije. Uz NIVEA Hyaluron Cellular Filler Volume Contour sheet biorazgradivu masku s hijaluronom namijenjenu upravo zreloj koži možete se opustiti i uživati u svojim godinama.

Jednostavna je za nanošenje te prikladna za osjetljivu kožu kojoj je potrebna dodatna njega. Zahvaljujući hijaluronskoj kiselini i pojačivačima kolagena smanjuje vidljivost bora, pruža koži volumen i čini ju osjetno čvršćom.

Uz dopuštenje: Dialog (sve fotografije)