Tamaris

Hotel u Novom Vinodolskom za poslovna i privatna druženja.

Hotel Tamaris, kategoriziran sa četiri zvjezdice, smješten je u samom parku, tik uz gradsku plažu i tek 200-tinjak metara od najužeg centra grada Novi Vinodolski i gradske luke. Raspolaže s 13 luksuzno uređenih dvokrevetnih soba i dva apartmana, modernom garažom i konferencijskom dvoranom kapaciteta do 20 osoba, a na Oleander terasi hotela nalazi se aperitiv bar.

Sve su sobe opremljene klima uređajem, televizorom sa satelitskim prijemom, telefonom, priključkom za Internet, mini barom i sefom, kupaonicom s tuš kabinom, sušilom za kosu i balkonom.

Dva luksuzna apartmana smještena su na trećem katu hotela, a idealni su za smještaj tri do četiri osobe. Opremljeni su  sa spavaćom sobom, dnevnim boravkom, kupaonicom, hidromasažnom kadom, sušilom za kosu, klima uređajem, televizorom sa satelitskim prijemom, telefonom, priključkom na internet, mini barom, sefom, balkonima. Hotel ima i bazen s grijanom slatkom vodom i opuštajućom masažom.

Osoblje hotela organizira i team buildinge za tvrtke te razne organizirane izlete i pakete za aktivan odmor.  Za goste hotela na raspolaganju je i usluga posluge u sobu.
Cijene noćenja ovise o vrsti smještaja i razdoblju u kojem namjeravate boraviti u hotelu, a u rasponu su od 250 do 480 kuna.

KORISNE INFORMACIJE

HOTEL: Tamaris
LOKACIJA: Novi Vinodolski (Kralja Tomislava 14)
KONTAKT: tel: (0385) 51 792 280, e-mail: hotel.tamaris@alfeta.hr
KAKO DOĆI:autom, autobusom (udaljenost do autobusnog kolodvora je 150 m), vlakom  (udaljnost do željezničkog kolodvora je 45 km), zrakoplovom (udaljnost do zračne luke je 20 km), trajektom (udaljenost do  trajektne luke je 30 km)

Facebook Like Button