Teddy Bear kaputi pokrenuli Teddy maniju i u Hrvatskoj

Modna kuća Max Mara predstavila Teddy Bear kaput i pokrenula Teddy maniju i u Hrvatskoj.

teddy-bear-kaput

Legendarna talijanska modna kuća MAX MARA, sinoć je u svojoj ekskluzivnoj trgovini u središtu Zagreba predstavila svoj ikonički kaput TEDDY BEAR te je tako globalni trend Teddy manije pokrenula i u Hrvatskoj. Brojne ljubiteljice mode i besprijekorne Max Mara estetike i kvalitete imale su tako priliku isprobati ovaj popularni kaput, ali i otkriti novitete iz jesensko-zimske kolekcije ove ekskluzivne modne marke.

teddy-bear-kaput-1

Talijanska modna kuća Max Mara sinoć je u svojoj ekskluzivnoj trgovini u središtu Zagreba predstavila svoj kaput TEDDY BEAR, apsolutni must-have sezone i odjevni predmet koji je u rekordnom roku stekao status ikone i našao se na listama želja brojnih ljubiteljica mode diljem svijeta.

teddy-bear-kaput-2

Naime, upravo je kaput odjevni predmet koji je u fokusu ove legendarne modne kuće u posljednjih 65 godina. A tijekom tog značajnog vremenskog perioda, među brojnim sofisticiranim odjevnim predmetima, tri su modela kaputa doživjela status ikone, među kojima je upravo i zvijezda sinoćnjeg druženja u Max Mari, TEDDY BEAR kaput.

teddy-bear-kaput-3

Neraskidiva veza plišanog medvjedića i ovog prepoznatljivog kaputa potječe još iz Osamdesetih godina prošloga stoljeća, kada je kaput prvotno rađen od plišane tkanine proizvedene u Njemačkoj, a koja se koristila za izradu luksuznih dječjih igračaka, posebice medvjedića. Njemačka je tkanina zamijenjena talijanskom koja se proizvodi posebnim načinom tkanja, od devine dlake na podlozi od svile. Rezultat koji je proizašao iz Max Mara ateljea je fantastično bogat i raskošan kaput dječjeg šarma koji izgledom neodoljivo asocira na izvorne modele.

teddy-bear-kaput-4

Teddy Bear kaput po prvi je put u svojoj današnjoj verziji predstavljen u kolekciji Jesen Zima 2017. te je u rekordnom roku stekao kultni status. Danas ga ponosno nose najveće svjetske zvijezde, poput glumice Julianne Moore, pjevačice Rite Ore ili planetarno popularne Kim Kardashian.

teddy-bear-kaput-6 teddy-bear-kaput-5

Na sinoćnjem predstavljanju nisu mu odoljele niti naše domaće poznate osobe iz javnog i poslovnog života: Judita Franković, Ana Begić, Nevena Rendeli, Vanda Winter, Tara Rosandić, Kristina Krepela, Iris Androšević Pinjuh, Zvončica Vučković, Barbara Repe, Željka Molnar, Irena Šekez Sestrić, Olja Vori te mnogi drugi.

teddy-bear-kaput-7

Sve su se one nakratko priključile Teddy maniji, budući da je Max Mara svim posjetiteljicama sinoćnjeg druženja omogućila da se ušuškaju u najtopliji i najpoželjniji kaput sezone, ovjekovječe taj trenutak polaroid kamerom te fotografiju ponesu sa sobom kao uspomenu.

teddy-bear-kaput-8

Uz dopuštenje: Drimia (sve fotografije)

Facebook Like Button