J.K.Rowling predstavlja: The Silkworm

Novi krimić J.K.Rowling – Cormoran Strike se vraća i vodi vas kroz nezaboravno putovanje.

Nastavak najboljeg krimića 2013. ZOV KUKAVICE Roberta Galbraitha, pseudonim J.K.Rowling izlazi početkom 19. lipnja 2014. u Velikoj Britaniji.

Da podsjetimo, Zov kukavice je bio odlična poslasticu za sve fanove J.K.Rowling, a i one ostale koji i nisu bili oduševljeni malim čarobnjakom. Napokon, nastavak priče o staromodnom detektivu Cormoranu Striku i njegovoj asistentici Robin dobiva nastavak – THE SILKWORM (Svilena buba).

THE SILKWORM fokusira se na ubojstvo osvetoljubivom romanopiscu čija se radnja zapliče na svakom koraku.

THE SILKWORM je drugi roman o hvaljenom serijalu detektiva Cormorana Strikea i njegove odlučne mlade pomoćnice Robin.
Kad romanopisac Owen Quine nestane, njegova supruga angažira privatnog detektiva Cormorana Strikea. Isprva, ona samo misli da je otišao na nekoliko dana – kao što je to činio i prije – ali ona ustraje da ga Strike pronađe i dovede kući.

No, kako Strike istražuje, postaje jasno da postoji više toga u Quineovu nestanku nego njegova supruga misli. Romanopisac je upravo dovršio rukopis koji sadrži otrovne pojedinosti o gotovo svakom koga zna. Ako će roman biti objavljen, mnogima će uništiti život, tako da postoji puno ljudi koji bi ga željeli ušutkati.

No, kada nađe Quinea brutalno ubijenog u bizarnim okolnostima, Strike kreće u utrku s vremenom kako bi razumio motiv nemilosrdnog ubojice, ubojice s kakvim se nikad prije nije susreo…

Uz dopuštenje Mozaik knjige (sve fotografije)

Facebook Like Button