Tisno

Murterski hotel u obnovljenoj kući koja datira iz 1898. godine.

Na sjeveroistočnom dijelu otoka Murtera, na samoj rivi u Tisnom, svoja vrata za sve goste otvorio je Heritage hotel Tisno koji je nastao obnovom obiteljske kuće iz 1898. godine. Hotel je ujedno priznat kao i kulturno dobro od strane Ministarstva kulture Republike Hrvatske, Konzervatorskog odjela u Šibeniku. Sobe ovog hotela su klimatizirane, te opremljene televizorom sa satelitskim prijemom, telefonom i internetskim priključkom.

Dvokrevetne sobe su površine od 15 do 17 kvadratnih metara, a smještene su u potkrovlju kuće.  Comfort sobe, površine od 40 do 70 kvadratnih metara imaju prostranu spavaću i dnevnu sobu, a za razliku od dvokrevetnih, imaju i mini bar. Hotel ima na raspolaganju  i obiteljsku sobu te apartman, a svi gosti mogu se koristiti i bazenom u sklopu hotela.

Ljubazno osoblje hotela pomoći će vam u rješavanju svih eventualnih problema, a po želji vam iznajmiti bicikle, dogovoriti prijevoz do željene destinacije ili organizirati izlete. Cijena noćenja ovisi o vrsti smještaja i razdoblju u kojem namjeravate boraviti u ovom hotelu, a kreće se od 60 eura za dvokrevetnu sobu do 240 eura za obiteljsku sobu koja može primiti ukupno pet osoba.

Hotel je otvoren u periodu od 01.04. do 15.11. , te nudimo uslugu noćenje s doručkom.

KORISNE INFORMACIJE

HOTEL: Tisno
LOKACIJA: Tisno ( Zapadna Gomislica 8 )
KONTAKT:  +385 22 438 182, e-mail: kontakt@hoteltisno.hr
KAKO DOĆI: autom, autobusom (udaljenost do autobusnog kolodvora je 25 km), vlakom (udaljenost do željezničkog kolodvora je 25 km), trajektom (udaljenost do trajektne luke je 50 km), zrakoplovom (udaljenost do zračne luke je 50 km)
USLUGE: noćenje s doručkom
Hotel je otvoren u periodu od 01.04. do 15.11.