Tko je sve zaljubljen u parfem Mon Paris

Raskošan pogled na jezgru grada Zagreba uz zalazak sunca i predivan ambijent hotela Westin Zagreb romantično su dočarali novi miris YSL Beauté za žene, Mon Paris. Svi uzvanici i poklonici ljubavi i raskošnih mirisa branda YSL uživali su uz vrhunska vina i ukusne zalogaje, dok je cijelu čaroliju pratila moderna glazba i zvuk saksofona “u živo”, a poseban doživljaj bio je prikaz Pariza kroz iskustvo virtualne realnosti.

mon-paris

Baš kao što se zaljubljenima cijeli svijet okrene naglavačke, i s mirisom Mon Paris sve je drugačije.

Sa novim senzualnim mirisom YSL Beauté predstavlja jednu posve drugačiju i intenzivnu ljubavnu priču koja ne zna za strah i euforično se prepušta trenutku, nadahnutu gradom zaljubljenih – Parizom.

Mon Paris krasi upečatljiva senzualnost i prozračni cvjetni akordi koji čine moderan, cvjetno-voćni chypre: uzbudljiv, zavodljiv i jednostavno očaravajući.

bruno-simlesa

Poznati sociolog i pisac, Bruno Šimleša dao je svoj osvrt kako volimo danas u doba društvenih medija, te o konceptu nesputane ljubavi.

Predstavnici medija i poklonici branda uživali su uz vrhunska vina i catering, modernoj glazbi i zvukove saksofona,

Među prvima miris su isprobali glumica Judita Franković, vizažistice Petra Sever i Dajana Pajkić, poznati dizajneri Ivan Alduk i Nenad Sovilj, te mnogi drugi zaljubljenici u YSL.

judita-frankovic ivan-alduk

Uz dopuštenje: Loreal Adria (sve fotografije)