Top 7 naj frajera

Najbolji glumci nisu nužno najzgodniji, ali kada se zvijezde poklope i glumci s vrhunskim talentom imaju i dobar izgled, onda je to bingo. Nisu svim ženama jednaki muškarci zgodni, ali kako se žene po pitanju najvažnijih stvari ipak nekako uspiju dogovoriti, sigurno bi pronašle i kompromis po potanju zgodnih, zgodnijih i najzgodnijih frajera. Hvala Bogu pa je izbor velik.

Evo kojih se sedam zgodnih frajera u zadnje vrijeme šetalo televizijskim ekranima, a sve njih trenutno možete naći u serijama koje se prikazuju na Pickboxu.

Michael Weatherly (Bull)

michaely-weatherly
Michaely Weatherly 13 je sezona glumio agenta Anthonyja DiNozu u Navy CIS-u, da bi završio u jednoj totalno drugačijoj ulozi – dr. Jasona Bulla. Ako ste stigli baciti oko na seriju Bull snimljenu prema životu Dr. Phila, jasno vam je da ovdje Weatherly nije onaj na kojeg ste navikli. Muškarac u fino skrojenom odijelu, moderne frizure, pomodnih naočala, dobrog držanja, vrlo inteligentan i čvrst u stavovima. Možda nije savršen tip baš svake žene, ali svakako je frajer i pol. Ako ga zamijenite s Ryanom Reynoldsom, to je isto ok, jer mu s novim imidžom bome i sliči.

Nathan Fillion (Castle)

nathan-fillionCastle je tip muškarca koji vam može biti neizmjerno naporan i dosadan i baš kada ste mislili da ste ga se riješili, evo njega opet. Iako vas može osvojiti izgledom, na ovog problematičnog pisca krimića ćete prvenstveno baciti oko zbog njegova neodoljivog šarma, neobičnog smisla za humor i sposobnosti da vam se jednostavno uvuče pod kožu. Ako mu nije odoljela detektivka Kate Beckett koja ga isprva nije mogla podnijeti, ne bi bilo loše ni da vi malo škicnete na ovog frajera. Nadamo se da Nathanu Fillionu neće smetati što ga ne zovemo imenom, jer Castle je za nas ipak još uvijek pojam.

Joshua Jackson (Preljub)

joshua-jackson
Ako ste u vrijeme prikazivanja kultne tinejdžerske serije Dawson’s Creek imali između 12 i 18 godina, sigurno se sjećate sramežljivog dječaka po imenu Pacey. Eh, Pacey je sada odrastao, izgleda muževno i na Pickboxu se upravo prikazuje serija u kojoj glumi super ulogu. Osim što Preljub (The Affair) nadilazi granice televizije svojim zanimljivim konceptom, Joshua Jackson je tu doslovno slatkiš. Dobro, ne baš slatkiš, ali igra ulogu mladog rančera iz Montauka kojeg žena prevari s drugim nakon jedne obiteljske tragedije i zaista će vam promijeniti percepciju Joshue kao glumca. A sigurno ćete barem jednom tijekom svake epizode pomisliti: koji frajer!

Aidan Turner (Poldark)

aidan-turner
Nema ništa bolje od toga kada upecate seriju o surovom 19. stoljeću, muškarcima koji se tuku, ubijaju, podriguju i onda se u cijeloj toj gomili užasnih ljudi pojavi toliko lijep muškarac da jednostavno ne znaš što bi s njim koliko je zgodan, drag, elegantan, karizmatičan… Jedan od takvih muškaraca je i Poldark, zvijezda serije koja se isto tako zove i koja je trenutno veliki hit u Velikoj Britaniji i na Pickboxu. Poldark je doslovno jedan od onih muškaraca u koje se zaljubite dok gledate seriju, što je zapravo paradoksalno jer dok ste zaljubljeni u njega, u isto vrijeme želite da uspije i veza s njegovom voljenom s ekrana. Ako još niste gledali – preporuke!

Jeffrey Dean Morgan (Čarobni grad)

jeffrey-dean-morganMuškarci koji žive na rubu zakona definitivno imaju neku posebnu karizmu (osim ako nisu baš preveliki razbojnici). Jedan od njih je i Jeffrey Dean Morgan, glumac koji u relativno novoj seriji Čarobni grad igra vlasnika hotela koji živi luksuzan život, ali da bi financirao svoj san, prodao je dušu jednom mafijaškom šefu. Jeffrey Dean Morgan, to jest Ike Evans, u pravom smislu riječi je muškarac koji će biti tu za vas, platiti vam piće, razbiti nos nekom usputnom frajeru koji vam se upucava i po svim kriterijima je macho koji će se zauzeti za svoju ženu. Iako se Morgana stvarno moglo vidjeti u puno serija proteklih sezona, uloga muškarca koji se kreće u elitnim krugovima u Miamiju šezdesetih, nosi odijela, puši cigare i ima zalizanu kosu, definitivno je najfrajerskija.

Omari Hardwick (Moć)

omari-hardwick-1
Omari Hardwick zaista je procvjetao u seriji Moć. Nije da ga se možemo nešto pretjerano sjetiti u drugim serijama, ali uloga muškarca koji se pokušava odmaknuti od mafije i početi živjeti pošten život za njega je ispala najbolja moguća. Ovo je serija u kojoj je puno seksa, malo sramežljivosti, a ovaj glumac zna kako na sebe privući ženske poglede. Omari je čovjek koji nosi fino skrojena odijela, kvalitetne cipele, ima prodoran pogled i mišiće s kakvima se rijetko koji muškarac može pohvaliti. Bio s ove ili one strane zakona, privlačan je imidž frajera koji je opasan, ali njeguje i svoju blagu i romantičnu stranu.

David Duchovny (Doba vodenjaka)

david-duchovny
Tko se god ne sjeća agenta Foxa Muldera iz serije Dosjei X ili je u to vrijeme tek rođen ili je živio u nekom svijetu u kojem nije bilo televizora i nisu se prenosile vijesti. David Duchovny se ove sezone preobrazio u detektiva Sama Hodiaka i glavni je lik odlične serije čija se radnja događa u Los Angelesu šezdesetih. David se nije puno promijenio, osim što je obukao odijelo, nosi cvike i nema milosti prema kriminalcima. Ona doza mističnosti koja je uvijek okruživala Duchovnyja prenijela se i na njegov novi lik, a ako ste trenutno raspoloženi za novu i kvalitetnu detektivsku seriju, Doba vodenjaka dobiva palac gore.

Facebook Like Button