Torbe i torbice za svaki stil

Za svaku ženu koja želi imati torbicu ili torbu s kojom će biti zadovoljna, avanturisticu koja je često na putu, za svaku djevojku koja živi modu i one koji će to tek postati uz novu kolekciju imena WANDERLUST by Nimfa Calypso.

torbe-nimfa-calypso-12

Za sve Vas koji volite bezbrižno putovati, poznata hrvatska brendistica Nimfa Calypso pobrinula se da su vam s ovim limited edition torbama i torbicama vaše dragocjene stvari uvijek pri ruci i uz vas na sigurnom. Multipraktične i elegantne epiteti su koji krase torbe koje možete nositi na više načina i u raznim kombinacijama.

torbe-nimfa-calypso-11

Možete ih vezati oko struka, nositi preko ramena ili oko glave zahvaljujući dodatnom remenu, a neke i nositi u rukama pomoću zanimljivo dizajniranih drški torbica. Kolekcija stavlja naglasak i na remene koje je moguće kupiti i zasebno kako biste uživali u autentičnoj kreaciji koju stvarate kombinirajući ih s torbama.

torbe-nimfa-calypso-09

Nimfa Calypso svojim je minimalističkim dizajnom ostavila prostora da i vaša kreativnost dođe do izražaja. Zbog tih brojnih mogućnosti kombiniranja, ove se torbice prilagođavaju baš svakom ormaru. Kolekcija Wanderlust odiše elegancijom pretežito tamnih boja koje prate boje jeseni i nadolazeću zimsku idilu.

torbe-nimfa-calypso-08

Prekrasne kožne torbe same su po sebi izrazito efektne, stoga ćete kombinirajući ih i na jednostavne outfite, uvijek izgledati zanosno, dotjerano i trendi. Ne bojte se kombinirati zlatne i srebrne detalje. Odvažite se, baš kao i ovaj domaći hrvatski brend, i zaigrajte se bojama ovih upečatljivih torbica.

torbe-nimfa-calypso-03

Djevojke, zamislite samo kako dobro ove torbice izgledaju na vama dok šećete gradom, na putu do faksa ili posla, te koliko će outfita za noćni izlazak upotpuniti ova ručno rađene remek-djela.

torbe-nimfa-calypso-02

Kampanju potpisuje Karlo Jelić, dok se u ulozi modela našla Paula Lasković. Svoje torbe možete naručiti pomoću društvenih kanala, stoga Nimfa Calypso potražite na instagramu i facebooku. A ukoliko torbe želite doživjeti uživo, zavirite u Ameli u Zagrebu, Modni kutak u Karlovcu ili Hotel Excelsior u Dubrovniku.

torbe-nimfa-calypso-14

Ne propuštajte priliku! Učinite jednu od limited edition torbica svojom i otputujte s njom u Beč, Budimpeštu, Pariz…

torbe-nimfa-calypso-13

Facebook Like Button