Torbice i cipele Christian Louboutin izvor su proljetnih želja

Christian Louboutin moćan je modni dizajner francusko-egipatskih korijena čije su crveno lakirane potplate na cipelama dale pečat njegovom stvaranju i postale njegov jedinstven potpis.

mini torba torbica

Ali Christian Louboutin uvijek pronalazi inspiraciju, gdje god se nalazio. Prikuplja ideje i dokumentira ih kao moderni Marko Polo, a njegova ljubav prema narodnoj umjetnosti i tradicionalnim obrtima bila je polazna točka za njegovu najnoviju ovosezonsku ponudu limitiranog izdanja CARACABA torbica.

christian dizajner torba

“Putujem u svojoj mašti od malena, gledam promidžbene materijale turističkih agencija i zamišljam kako na mjesec dana putujem samo s ruksakom, zakupljujem hotelske sobe, karte za vlakove, sastajem se s ljudima iz cijelog svijeta te učim nepoznate jezike.

sportske cipele christina louboutin

Od tog vremena sam svoj san pretvori u svakodnevicu. Ali u zadnje vrijeme putujem na potpuno drukčiji način – bez ikakvog kretanja.” podijelio je svoje maštanje i putovanje u ovom novim vremenima Christian Louboutin.

SANDALE na visoku petu

Pozivajući nas na zamišljeno putovanje kroz kreativni svemir dizajnera, najnovija ponuda Maisona nudi obilje razuzdanog šarenila stilova i boja na cipelama i torbicama za proljeće i ljeto 2022.

tenisice s tarot uzorkom

Svako slovo u ručno izvezenom napisu ‘Louboutin’ podsjeća na najznačanije inspiracije i odredišta slavnog dizajnera. Od živahnog MEXICABA pa do nevjjerojatno detaljnog CABARAPARISA.

dizajnerska torbica torba

A tu je i ekskluzivan tarot print, dizajniran posebno za Maison u kojoj se inspirirao čuvenim špilom Tarot de Marseille, u kojima ističe odabrane karte koje se pojavljuju i na odabranim torbama i cipelama.

torba s tarot uzorkom

Uvijek tražeći način za pruži više, Maison će donirati francuskom dobrotvornom organizaciji La Source, čiji je cilj proširiti vidike mladih pružajući im sredstva za kreativno izražavanje.

torba christian louboutin

Uz dopuštenje: PR Marine Espinasse

Facebook Like Button