Tradicionalna modno-humanitarna revija

Na ovogodišnjem City Modusu sudjelovao je najveći broj dizajnera do sada, čak njih 16, a njihove modele nosilo je 56 osoba iz javnog i političkog života Hrvatske.

modna-revija-modus-1

Svečana dvorana hotela Sheraton bila je premala za sve one koji su željeli prisustvovati trećoj, već tradicionalnoj modno-humanitarnoj reviji CITY MODUS za P.I.N.K. life – udrugu žena oboljelih od raka dojke.

modna-revija-modus-2

Na ovogodišnjem City Modusu sakupljale su se donacije za rad udruge PINK life, a isto tako jedna od želja organizatora je bila televizorima opremiti odjel onkologije i humane reprodukcije zagrebačke Petrove bolnice – izjavile su Iva Loparić Kontek i Hana Tabaković, organizatorice projekta City Modus.

modna-revija-modus-3

Na ovogodišnjem City Modusu sudjelovao je najveći broj dizajnera do sada, čak njih 16, a njihove modele nosilo je 56 osoba iz javnog i političkog života Hrvatske, među kojima su sopranistice Antonella Malis i Lidija Horvat Dunjko, pjevačice Paula Jusić i Tenu Vodopija, voditeljice Anu Miščević i Ivana Šundov, mlada voditeljica CMC televizije Elena Jung, Matea Vukmirović – glasnogovornica gradonačelnika Milana Bandića.

modna-revija-modus-4

Bivša Miss Universe Hrvatske, a sada zastupnica u gradskoj skupštini Natalija Prica Oreški, njezina kolegica Gordana Rusak, saborske zastupnice Milanka Opačić i Sabinu Glasovac, missice Ivanu Delač, Nina Slamić, Marija Rogić – Miss Zagreba i prva pratilja Miss Hrvatske 2019. Ivana Tomić – glasnogovornica HSS-a, glumice Nada Abrus i Kostadinka Velkovska, bivša rukometašica Klaudija Klikovac Bubalo te članice udruge P.I.N.K. life, kao i male manekene agencije MISS4MISS.

modna-revija-modus-5

Svi koji su sudjelovali nosili su modele HUNIĆ DESIGNER SISTERS, MIRELLAS NAKIT, LYKKE NAKIT, OURLET BLEU, TEJA JEGLIČ DIZAJN, TVORNICA NAOČALA ZAGREB, DALIA NAKIT, IVANA CVRLJE, KATARINA MAMIĆ DIZAJN, VJERA V LONDON, IVANA JURIĆ DIZAJN, LA BESTIA, butik PERVOI, DIVA i TONKA i SANJA. U glazbenom dijelu programa nastupio je mladi makedonski pjevač David Temelkov i sopranistica Antonella Malis.

modna-revija-modus-6

Pokrovitelji projekta bile su Varaždinska i Međimurska županija na čelu s županima Radimirom Čačićem i Matijom Posavcem, kao i grad Zagreb – gradski ured za zdravstvo, gradovi Đurđevac, Samobor, Petrinja, Ilok, Supetar i Koprivnica na čelu sa gradonačelnicima.

Uz dopuštenje: PR365
Foto: Mario Jambrek

Facebook Like Button