Trailer filma Zvuk slobode uvesti će vas u napetu radnju i istinitu priču

Popularnost filma Zvuk slobode narasla je toliko da je zaradom postao prvi nezavisni film koji je prešao 100 milijuna dolara od pandemije, a u SAD-u je premašio i mnoge studijske filmove.

FILM ZVUK SLOBODEU DISTRIBUCIJI BLITZA STIŽE U KINA VEĆ 31.8. pogledajte prvi trailer

O ovoj nezavisnoj drami/ trileru svi pričaju, a sada konačno stiže i u hrvatska kina. „Zvuk slobode“ (Sound of Freedom) dirljiva je priča temeljena na istinitim događajima koja donosi duboki uvid u operacije globalne trgovine djecom, tema koja inače nije prisutna o globalnim medijima.

film zvuk slobode

“Zvuk slobode’ bio je poziv.“, kaže redatelj Alejandro Monteverde. Scenarij za film počeo je pisati već 2017. godine nakon što je na televiziji pogledao prilog o temi trgovine djecom. “Gledao sam to i nisam mogao spavati”, kaže u intervjuu za Vanity Fair. “Znao sam za trgovinu ljudima. Samo nisam znao za trgovinu djecom u svrhu seksualne eksploatacije.”

zvuk slobode film kino

Kratak sadržaj filma Zvuk slobode

Monteverde je saznao za Tima Ballarda, bivšeg specijalnog agenta američke sigurnosti, koji je ujedno i glavni lik filma. On je osnivač neprofitne organizacije, Operation Underground Railroad (OUR), koja se bavila spašavanjem djece iz tržišta trgovine ljudi.

zvuk slobode film Jim Caviezel

Njega utjelovljava glumac Jim Caviezel koji je najpoznatiji po svojoj ulozi Isusa Krista u filmu „Pasija“ iz 2004.
Redatelj kaže: “’Zvuk slobode’ je uzbudljiva priča jednog pravog heroja. Kada izađete iz kino dvorane, izađete puni nade.”

O FILMU
Zvuk slobode, temeljen na nevjerojatnoj istinitoj priči, daje prosvijetljeni uvid u jednu od najmračnijih tema današnjice. Nakon što je spasio dječaka od nemilosrdnih trgovaca djecom, agent Tim Ballard saznaje da je dječakova sestra još uvijek u zatočeništvu i odlučuje krenuti u opasnu misiju kako bi je spasio. Kako vrijeme istječe, on daje otkaz na poslu i putuje duboko u kolumbijsku džunglu, stavljajući svoj život na kocku kako bi je oslobodio od sudbine gore od smrti.

Uz dopuštenje: PR Blitz film

Facebook Like Button