Trebaju nam haljina i cipele u kojima ćemo uživati ovog ljeta

Pronađimo radost i oslonac, odmak od realnosti, prozor u neke nove svjetove koji su sada i oko nas u oblačenju nečeg što nas veseli, u rafiniranim i ženstvenim haljinama i štiklama koje će nas uveseliti u nadolazećim toplim danima.

envy-rook-kolecija-moda-1

Upravo zato, popularni je modni dvojac eNVy room nastavio neometeno stvarati, a za aktualnu toplu sezonu kreirao je kolekciju koja u fokus stavlja prepoznatljive kanone njihovog estetskog rukopisa, snažno se oslanjajući na bajkovitost, eleganciju, romantiku i ženstvenost, no prvenstveno pričajući priču o bezvremenskoj ljepoti koju nikada ne smijemo prestati tražiti, stvarati i o njoj maštati.

envy-rook-kolecija-moda-2

Novu eNVy room kolekciju, dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević uobličili su u neodoljivu odu ljepoti koja nadilazi vrijeme, te nas poziva da na trenutak zaboravimo brige i prepustimo se maštanju uranjajući u neke druge svjetove.

Bezvremenost su, u svom prepoznatljivom stilu, iznova postigli čvrsto ispreplićući prošlost i sadašnjost, nadahnjujući se postulatima davnih modnih era, ali istovremeno ne zanemarujući suvremene ideale ljepote.

envy-rook-kolecija-moda-3

Krojevi, kao i mnogo puta do sada, evociraju pedesete godine prošlog stoljeća, vrijeme kada je moda akcentirala gracioznost i zavodljivost ženske siluete, a inspiracija raskošnom estetikom Viktorijanske ere, vidljiva u detaljima poput visokih i pomalo strogih, zatvorenih ovratnika i voluminoznih rukava, unosi dašak dramatičnosti i uvijek dobrodošlog glamura.

envy-rook-kolecija-moda-8

Prepoznatljivi elementi i u ovoj se modnoj priči eNVy rooma simbiotički prožimaju kreirajući očaravajuću seriju odjevnih predmeta među kojima dominiraju omiljene im haljine u midi i maksi dužinama, elegantni kombinezoni i odijela.

envy-rook-kolecija-moda-4

Svjetlucavi materijali s floralnim motivima, romantična čipka i cvjetne aplikacije doprinose nježnoj razigranosti, naglašena ramena, svileni saten i lepršavo perje unose prstohvat glamura i elegancije, a duboki prorezi, transparentne tkanine i izrazito otvorena leđa dodaju kolekciji dašak decentno provokativnog seksepila koketno oponirajući zatvorenim ovratnicima i punim materijalima.

envy-rook-kolecija-moda-5

Krojevima koji, prateći liniju tijela, odražavaju senzualnost i ženstvenost, suprotstavljena je voluminoznost postignuta kaskadnim volanima ili transparentnim lepezastim motivima na dekolteu, a koji se u pojedinim modelima spuštaju niz visoki prorez na donjim dijelovima.

No, u jedinstvenoj simbiozi svih svojih suprotnosti, kolekcija svakim svojim detaljem šalje bezvremensku poruku o ljepoti.

envy-rook-kolecija-moda-6

Fotografije kampanje kutom snimanja iz žablje perspektive simboliziraju izdizanje iz postojećeg stanja neizvjesnosti, preuzimanje kontrole, ustrajanje i optimizam kojem se moramo vratiti.

Fotografije potpisuje mladi talentirani dvojac Karla Jurić i Ive Trojanović, u ulozi modela našla se predivna Leonarda Zeba, za kosu je zaslužna Draška Topić, a make-up je djelo Silvija Ivkića. Lookbook cjelokupne kolekcije izlazi uskoro.

envy-rook-kolecija-moda-7

Uz dopuštenje: Priredba (sve fotografije)

Facebook Like Button