Gledamo treću sezonu seriju “Američka kućanica”

Samopouzdana i osebujna kućanica Katie Otto (Katy Mixon) uopće se ne uklapa u standardizirano savršenstvo američkog gradića Westporta.
U tom bogatom gradu u Connecticutu, prepunom zgodnih majki i njihove savršene djece, Katie je druga najpunašnija domaćica i kroz duhovite dosjetke pripovijeda o svojoj zanimljivoj svakodnevnici.

americka-kucanica-02

U trećoj sezoni urnebesne komedije „Američka kućanica“, autorice i izvršne producentice Sarah Dunn, koja počinje s prikazivanjem 8. kolovoza u 22:00h na kanalu FOX Life, vrckava obitelj Otto nastoji se uskladiti s besprijekornim životima stanovnika Westporta.

americka-kucanica-04

Kako bi pružili djeci najbolje obrazovanje i mogućnost za napredovanje Katie i njezin muž Greg, (Diedrich Bader) preselili su s obitelji u gradić Westport u Connecticut. Dok Greg radi kao sveučilišni profesor, Katie se kao nesavršena američka kućanica brine oko njihovo troje djece.
Najstarija kći i tvrdoglava tinejdžerica Taylor (Meg Donnelly) te pametni i ambiciozni sin Oliver (Daniel DiMaggio), nastoje se uklopiti među svoje vršnjake, a najmlađa kćer Anna Kat (Julia Butters) je miljenica cijele obitelji unatoč opsesivno-kompulzivnom poremećaju.

U zajednici gdje su bogatstvo i popularnost najveće vrline, nema mjesta prosječnosti, a Katie i obitelj pokušavaju pronaći svoje mjesto pod suncem.

Nakon što je na kraju druge sezone, usprkos svim preprekama i sabotaži, uspjela pripremiti spektakularnu proljetnu zabavu na koju je dovela i Nathana Filliona, Katie nastavlja raditi kao organizatorica zabava. Dok se ponovno posvećuje poslu, Greg se mora naučiti nositi sa sve većim roditeljskim izazovima.

americka-kucanica-01

Taylor je već zacrtala „najbolji put“ u svom životu, a Oliver ima jedan jedini cilj – postati bogat. U pokušajima balansiranja između privatnog i poslovnog života, dvije najbolje prijateljice Angela (Carly Hughes) i Doris (Ali Wong) pomažu Katie zadržati perspektivu.

U glavnim ulogama: Katy Mixon kao Katie Otto, Diedrich Bader kao Greg Otto, Meg Donnelly kao Taylor Otto, Daniel DiMaggio kao Oliver Otto, Julia Butters kao Anna-Kat Otto, Ali Wong kao Doris i Carly Hughes kao Angela.

Uz dopuštenje: Impressum komunikacije (sve fotografije)