“Tres Chic Spicy Valentine” u Kaptol Boutique Cinema

Zapaprite svoje Valentinovo na najbolji način – “Tres Chic Spicy Valentine” u Kaptol Boutique Cinema uz “Smrt na Nilu” Agathe Christie, poklone i iznenađenja.

film-smrt-na-nilu

Ako ste raspoloženi za jedinstveni doživljaj i ako vam “dan zaljubljenih” loše zvuči, imamo ideju kako, kamo i kad; u Kaptol Boutique Cinema dobrodošli su i zaljubljeni i nezaljubljeni, sretno oženjeni i sretno rastavljeni, a nesretne će nastojati usrećiti jer pripremaju poseban program: TRÈS CHIC SPICY VALENTINE.

film-knjiga-ljubavi

Najšarmantnije kino u Zagrebu predstavlja još jedno izdanje filmskih večeri ‘Très Chic“ i to od 11. do 14. veljače

Najbolja zabava dolazi iz radionice Agathe Christie kad je glavni lik Hercule Poirot (Kenneth Branagh), gdje jedno ubojstvo je neminovno, a scenografija i kostimografija i glumački cast – fantastični.

Glavna glumica u adaptaciji whodunit klasika „Smrt na Nilu“ je senzualna Gal Gadot, a film privlači pažnju kako publike tako i struke zbog izuzetne estetike.

film-smrt-na-nilu-1

Drugi film u okviru très chic programa je Knjiga ljubavi – romantična je komedija sa Samom Claflinom i Verónicom Echegui. Zadnji roman mladog, uštogljenog engleskog autora Henryja (Sam Claflin) stvarni je neuspjeh međutim u Meksiku postaje apsolutni hit zahvaljujući prijevodu – mlada prevoditeljica Maria pretvorila ga je u erotski roman!

Izdavač ih šalje zajedno na turneju, a kako to završava morate ipak saznati – u kinu.

film-smrt-na-nilu-2

Osim filmova koji će pobuditi maštu i zabavu, sve posjetitelje programa očekuju vrlo bogati très chic pokloni, a neke će dodatno razveseliti posebna iznenađenja partnera večeri.

Kako biste posvetili dodatno vrijeme sebi, u WOW baru vas očekuje i Ruža Hair Spa dijagnostika, tasting humusa s čilijem i pop up nail bar.

Svakoga dana oko 19:30 za vas na tlu i u zraku nastupa i supertalentirani Dario Zvornik

Partneri večeri su Fraktura, Stella Artois, Ruža Institut Kerastase, Nestlé Fitness, Marvi, Manos i Sana delikatese, a Kaptol je poznat po fotogeničnim scenografijama kojih neće nedostajati ni ovoga puta.

film-smrt-na-nilu-3

Cijeli program provjerite i filmove u najavi potražite na kaptolcinema.hr i na Instagramu i Facebooku kina cjelokupnu ponudu filmova u CineStaru za Vikend zaljubljenih provjerite na cinestarcinemas.hr

Uz dopuštenje: PR 365 (sve fotografije)

Facebook Like Button